Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

„Iszol velem egy kávét?” - újabb vírusposzt terjed a Facebookon

A ti üzenőfalatokat is ellepték az „Iszol velem egy kávét?” felhívások? Szerintetek egy újabb őrületről, vagy egy kedves kezdeményezésről van szó? 

Segítség, már nem tudom anélkül az üzenőfalamat böngészni, hogy ne jöjjön szembe valamelyik ismerősömtől a következő bejegyzés:

ISZOL VELEM EGY KÁVÉT?

„Az első 12 embert, aki erre igennel vagy annak bármilyen formájával válaszol, meghívom a 2019-es év folyamán egy kávéra, teára, bambira és garantálok egy mély, őszinte és szeretet teljes beszélgetést is hozzá. (12 hónap / 12 baráti beszélgetés, minden hónapban egy valaki)
A hogyan, a mikor és a hol kölcsönös döntés.

Az egyetlen kérés, hogy te is tedd ki faladra (másol-beillesztéssel) ezt a felhívást és ezzel te is csatlakozz a személyes beszélgetések, élmények, ölelések, nevetések és a jó pillanatok megőrzését célul kitűző kezdeményezéshez.”

Mint kiderült, ezek a posztok nem csak az én üzenőfalamat lepték el, hanem megfertőzték az egész magyar Facebook-közösséget. Korábban is léteztek hasonló vírusbejegyzések,  például a „sorold fel a kedvenc” könyveid, filmjeid, zenéid és még sorolhatnám. A legdurvább talán az volt, amikor arra kértek az ismerőseim néhány éve, hogy osszak tovább egy bejegyzést, mert különben örökre boldogtalan leszek. Jelentem, nem lettem az!

A mostani oszd tovább játékot állítólag egy magyar édesanya indította el, aki arra szerette volna felhívni a figyelmet, hogy mostanában kevés időnk jut egymásra, ami még ha igaz is, elhiszi bárki, hogy egy ilyen poszttól fognak rendbe jönni az emberi kapcsolatok?

Sokan dicsérik a kezdeményezést, és lelkesen osztják tovább a bejegyzést az ismerőseik között. Ti mit gondoltok, egy újabb őrület vette kezdetét, vagy egy szép kezdeményezésről van szó?

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!