Ismét Street Food Show!

Újra megnyitotta kapuit a Hold utcai Vásárcsarnok emeletén a Street Food Show! Téliesített kínálattal, szinte teljesen új szereplőkkel és hosszabb nyitvatartással várják az utcakaja szerelmeseit! (x)

A szeptemberi Street Food Show-hoz képest szinte 100 százalékban új szereplők, szezonális ételek, csak erre az alkalomra készülő fogások, karácsonyi ajándékok, hosszabb nyitva tartás - december 6-9. között a Hold utcai Vásárcsarnokban itt a második Street Food Show. A belépés továbbra is ingyenes. Ottjártunkkor - csütörtökön - még csak szállingóztak az érdeklődők, ez persze péntek délutánra már garantáltan nem lesz így, szeptemberben mintegy 11 ezren látogattak ki a piacra a rendezvény ideje alatt.

{ GALÉRIA = title:Eg%C3%A9sz%20h%C3%A9tv%C3%A9g%C3%A9n%20v%C3%A1r%20a%20Street%20Food%20Show!, 0,1,2,3,4,5,6,7,8 }

A kínálat tényleg teljesen más, ezúttal egyik kedvencünk a Halkakas képviseli halszekciót, különleges, halas gyrosaival már sokak kedvence - itt az ideje, hogy még többen megismerjék őket! A megbízhatóan minőségi Sarki Fűszeres cheddar sajtos hot-dogokkal - kóstoló és normál méretekben - készült, a termetes hamburgerekről pedig a Manga Cowboy gondoskodott. Utóbbinál jól megpakolt szendvicset kaptunk, a húst helyben sütötték, nem spóroltak a belevalókkal, viszont hiányoltuk hozzá a házi készítésű bucit.

Baconbe tekert finomságok >>

A Fragola Fagyizó is kitelepült a Hold utcai csarnokba, ezúttal jeges édességek helyett levesekkel - de milyenekkel! Városszerte több helyen találkozhatunk már a levesezőikkel, egy adag ételt hatszáz forintért mérnek, mi most a tikka masalát kóstoltuk - nem csalódtunk. Kapunk finom gyrost a Big Gyros Tavernánál és kóstoltunk spanyol olajbogyót a Szeretem az Olívabogyót jóvoltából, a Csöppentőnél pedig a lökösházi cipókenyérrel készült kolbászos falatok csábítanak. (x)

A Street Food Show-ról bővebb információkat itt találsz >>

Mindentudó brokkoli >>

9 újszerű köret >>

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Ezt eszitek a Szigeten! – Nosalty Vox Pop a Sziget...

Két év kihagyás után végre újra dübörög a Hajógyári-sziget. Bár a SZIGET Fesztivál hagyományosan nem a gasztronómiáról szól (bár a felhozatal évről-évre pazarabb), a Nosalty Vox Pop különkiadásában azt kérdeztük a Szitizenektől, mit esznek, amikor éppen nem isznak?

Nosalty

További cikkek