Ismét Street Food Show!

Újra megnyitotta kapuit a Hold utcai Vásárcsarnok emeletén a Street Food Show! Téliesített kínálattal, szinte teljesen új szereplőkkel és hosszabb nyitvatartással várják az utcakaja szerelmeseit! (x)

A szeptemberi Street Food Show-hoz képest szinte 100 százalékban új szereplők, szezonális ételek, csak erre az alkalomra készülő fogások, karácsonyi ajándékok, hosszabb nyitva tartás - december 6-9. között a Hold utcai Vásárcsarnokban itt a második Street Food Show. A belépés továbbra is ingyenes. Ottjártunkkor - csütörtökön - még csak szállingóztak az érdeklődők, ez persze péntek délutánra már garantáltan nem lesz így, szeptemberben mintegy 11 ezren látogattak ki a piacra a rendezvény ideje alatt.

{ GALÉRIA = title:Eg%C3%A9sz%20h%C3%A9tv%C3%A9g%C3%A9n%20v%C3%A1r%20a%20Street%20Food%20Show!, 0,1,2,3,4,5,6,7,8 }

A kínálat tényleg teljesen más, ezúttal egyik kedvencünk a Halkakas képviseli halszekciót, különleges, halas gyrosaival már sokak kedvence - itt az ideje, hogy még többen megismerjék őket! A megbízhatóan minőségi Sarki Fűszeres cheddar sajtos hot-dogokkal - kóstoló és normál méretekben - készült, a termetes hamburgerekről pedig a Manga Cowboy gondoskodott. Utóbbinál jól megpakolt szendvicset kaptunk, a húst helyben sütötték, nem spóroltak a belevalókkal, viszont hiányoltuk hozzá a házi készítésű bucit.

Baconbe tekert finomságok >>

A Fragola Fagyizó is kitelepült a Hold utcai csarnokba, ezúttal jeges édességek helyett levesekkel - de milyenekkel! Városszerte több helyen találkozhatunk már a levesezőikkel, egy adag ételt hatszáz forintért mérnek, mi most a tikka masalát kóstoltuk - nem csalódtunk. Kapunk finom gyrost a Big Gyros Tavernánál és kóstoltunk spanyol olajbogyót a Szeretem az Olívabogyót jóvoltából, a Csöppentőnél pedig a lökösházi cipókenyérrel készült kolbászos falatok csábítanak. (x)

A Street Food Show-ról bővebb információkat itt találsz >>

Mindentudó brokkoli >>

9 újszerű köret >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

„Minél kevesebb fűszert használunk, annál jobban megismerjük az étel igazi...

A koreai konyha az utóbbi időben világszerte kiemelt figyelemnek örvend. Részben, mert ez a mindent elsöprő koreai hullám, az úgynevezett hallyu egyik zászlóshajója, részben, mert hagyományos konyhatechnikai eljárásaival fenntartható példát mutat. És nem kis részben azért, mert globalizáció ide, nagyvárosokba begyűrűző nyugati éttermek oda, a koreaiak egy része ma is szinte szakrális viszonyt ápol az étellel.

Balázs Barbara

További cikkek