Gyönyörű konyhai katasztrófa

Szép konyhatűz? Furcsa szópárosítás, nem igaz? Ha valami ég –  főleg, ha az az otthonunk - , biztosan nem ezt a jelzőt használnánk rá.

És valóban, egy ilyen eset semmiképp sem szabad, hogy vicces vagy látványos legyen, sőt, nemrég mi is írtunk a konyhai balesetekről, és bár a 12-es listán sok veszélyes konyhai eszköz szerepet kapott, a tűznek és a gáznak mindenképp közöttük volt a helye, mint legveszélyesebb tényező. Most azonban hihetetlen videóra találtunk! Nagy sebességű kamerával dolgoztak az alkotók, azonban lassított felvételen végignézhetjük, hogy pontosan mi is megy végbe egy helyiségben - ez esetben a konyhában - , ha gázrobbanás történik.

A látvány döbbenetes, de valljuk be, tényleg szép.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.