Ilyen mágikus takarítótrükköt még nem láttál!

A kreativitás határtalansága ismét bebizonyosodott. Nincs többé bajlódás a szűk szájú poharakkal, vázákkal, edényekkel, amikbe nem fér bele a kezed, hogy elmoshasd. Figyelj!

Ne ijedjetek meg a videó nyelvétől (előkerült az azerbajdzsáni, az orosz és a portugál is, mint opció, aki biztosan tudja, szóljon), de a lényeg átlátható! Végy egy mezei mosogatószivacsot, vágd ketté, sniccerrel vágj mindkettő középére a dörzsi felükhöz közel egy lukat, és ollóval fúrd ki őket. Az egyik szivacsdarabkába illessz egy darab mágnest, a másikba értelemszerűen egy fémdarabot. Dugd be az egyiket az edény belsejébe, a másik szivacsot pedig az üveg külső feléhez illeszd(a dörzsi részek az edény fala felé forduljanak).A mágnesnek hála a két fél összetapad, és indulhat is a mágia! Ha letöröltél mindent, önts bele némi mosogatószeres vizet, és öblíts!

Na, kipróbáljátok? Ha nem, szerintünk akkor is szuper ötlet, és olyan jól néz ki! A gyerekek tuti elalélnak tőle :)

Ezt is nézd meg!

Ezt nem hiszed el. Túlérett banán ellen hajszárító???

Hozzászólások (6)

olaci

Nem orosz, s?t, nem azerbajdzsáni nyelvjárású ez a videó. Ez az illet? portugálul beszél.

Brecz Judit

A videó alatti 1. és 2. címváltozat alapján írtam a nyelveket, de hiszek neked :D És meg is lep?dtem! köszi

Törölt felhasználó

ez egy innováció, mert az akváriumot nem így pucoljuk... ja DE

lilibe

létezik egy eszköz, amit üvegmosó kefének hívnak.....

Viola1953

Kedves Judit! Én biztosan nem így tisztítanám a sz?k szájú üvegeket, poharakat. Réges régen kitalálták már az üvegmosó drótkefét. Van kisebb és nagyobb változatban is, nagyon egyszer? vele a tisztítás. Üdvözlettel: Ágnes

szantoi

Ez nekem nem újdonság. Régen, még gyerek és fiatal koromban volt akváriumom, annak a falát takarítottam ilyen módszerrel. Nem kellett leereszteni a vizet, így mindig algamentes volt az üveg.

Törölt felhasználó

"Ilyen mágikus takarítótrükköt még nem láttál!" és nem is fogsz, mert a videó nem elérhet? :D

Címlapról ajánljuk

További cikkek