Ilyen mágikus takarítótrükköt még nem láttál!

A kreativitás határtalansága ismét bebizonyosodott. Nincs többé bajlódás a szűk szájú poharakkal, vázákkal, edényekkel, amikbe nem fér bele a kezed, hogy elmoshasd. Figyelj!

Ne ijedjetek meg a videó nyelvétől (előkerült az azerbajdzsáni, az orosz és a portugál is, mint opció, aki biztosan tudja, szóljon), de a lényeg átlátható! Végy egy mezei mosogatószivacsot, vágd ketté, sniccerrel vágj mindkettő középére a dörzsi felükhöz közel egy lukat, és ollóval fúrd ki őket. Az egyik szivacsdarabkába illessz egy darab mágnest, a másikba értelemszerűen egy fémdarabot. Dugd be az egyiket az edény belsejébe, a másik szivacsot pedig az üveg külső feléhez illeszd(a dörzsi részek az edény fala felé forduljanak).A mágnesnek hála a két fél összetapad, és indulhat is a mágia! Ha letöröltél mindent, önts bele némi mosogatószeres vizet, és öblíts!

Na, kipróbáljátok? Ha nem, szerintünk akkor is szuper ötlet, és olyan jól néz ki! A gyerekek tuti elalélnak tőle :)

Ezt is nézd meg!

Ezt nem hiszed el. Túlérett banán ellen hajszárító???

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.