Így tisztítsd a billentyűzeted 0,5 perc alatt!

Te is imádsz a gép előtt enni, mi? Lehet, hogy a géped nem imád téged annyira ilyenkor. 

A gombok közti morzsátlanítás viszont mától annyira egyszerű, hogy na - az irodai dolgozók megváltása ez:

veszel egy post-it cetlit, a ragacsos felével lefelé fordítva végighúzogatod a billentyűzet sorai közt, és boldogan nézed, ahogy rátapadnak a koszok, morzsák, fél zsömlék!

Érdemes akár naponta elvégezni, meghálálja majd a géped.

Ez is érdekes!

11 étel, amivel ki is takaríthatsz!

Reméljük, kipróbáljátok az irodai magányban néha, érdemes - mi már csináljuk is.

Hozzászólások

tomix73

Én inkább "kiömlés álló" billenty?zettel rendelkez? gépet veszek és led tv tisztítóval alaposan befújva, a tv-hez való ronggyal áttörölöm, el?tte s?rített leveg?vel kifújom!

Címlapról ajánljuk

Nagyon nem mindegy, mit csinálsz az üres coca-colás palackoddal

A műanyaghulladék globális probléma – és megoldani is csak akkor tudjuk, ha mindannyian összefogunk, nagyvállalatoktól a fogyasztókig. A Coca-Cola folyamatosan dolgozik a megoldáson is: vállalásai között szerepel, hogy az egész világon csökkenti a gyártásban felhasznált új műanyag mennyiségét, és tíz éven belül minden PET palackja felerészben már újrahasznosított műanyagból lesz.

Nosalty

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!