Így még senkit nem láttál kukoricát szemezni!

Egy amerikai farmer úgy szemezi le a törökbúzát, mint valószínűleg senki más.

Bár a következő trükköt a főtt kukorica szezon után vettük csak észre, a jövő nyárra feltétlenül érdemes megjegyezni, ugyanis azoknak, akik nem szeretnek a csőről enni, vagy szívesebben eszik a friss kukoricát szemenként, sokkal könnyebb lehet az élet.

A videón látható kukoricaszemezési megoldást egy minnesotai farmer találta ki. A férfi egy kuglófforma lyukán préseli át a kukoricát, melynek szemei így a tálba, csutkája pedig a táli alatti gyűjtőedénybe kerül. Bár a feladat egyszerűnek tűnik, valószínűleg nem minden kuglófforma közepe elég széles ahhoz, hogy átférjen rajta egy egész kukorica.

Bár egy próbát még megér, ha van nálad otthon még néhány utolsó cső nyári törökbúza.

Ezeket olvastad már?

via the kitchn

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Ezt főzheted – A csodás május 31 receptje, ami csak...

Cikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenceinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Most májusi, tavaszi és napfényes fogások következnek, méghozzá sok-sok friss alapanyagból. Csatlakozzatok ti is a Nosalty gasztroközösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján.

Nosalty

További cikkek