Így lesz habverőből hangulatvilágítás!

Nem sok látványosabb dekorációt lehet elkészíteni körülbelül 5 másodperc alatt, mint a habverős mécsestartó. Megmutatjuk, hogyan!

Szeretnéd feldobni az utolsó kerti sütögetést valami látványos dekorációval? Unod már a fényfüzéreket és a nagyon csicsás úszómécseseket? Akkor ez a tipp pont neked szól, hiszen eláruljuk, hogyan varázsolhatsz mécsestartót egy olyan egyszerű háztartási eszközből, mint a kézi habverő.

Kellékek:

1 darab habverő

1 darab mécses

szükség esetén szalag vagy madzag a felakasztáshoz

Költségek:

1 darab habverő a Jófogásról 500 forint

mécses 30 darabos kiszerelésben 695 forint

Összesen: 1195 forint

Elkészítés ideje: 5 másodperc

Nehézségi fok: pofonegyszerű

A Jófogáson 500 forintért vásároltuk meg a képen látható, nagyobb méretű habverőt. Nem kellett mást tennünk, mint venni hozzá teamécsest, és a habverő közepébe helyezni, végül pedig a tetején lévő akasztó segítségével felakasztani a kívánt helyre. Amennyiben szükséges, úgy egy madzagot vagy szalagot is lehet kötni a habverő végére, megkönnyítve ezzel a fellógatást.

Még több Jófogásért kattints ide

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!