Így lesz habverőből hangulatvilágítás!

Nem sok látványosabb dekorációt lehet elkészíteni körülbelül 5 másodperc alatt, mint a habverős mécsestartó. Megmutatjuk, hogyan!

Szeretnéd feldobni az utolsó kerti sütögetést valami látványos dekorációval? Unod már a fényfüzéreket és a nagyon csicsás úszómécseseket? Akkor ez a tipp pont neked szól, hiszen eláruljuk, hogyan varázsolhatsz mécsestartót egy olyan egyszerű háztartási eszközből, mint a kézi habverő.

Kellékek:

1 darab habverő

1 darab mécses

szükség esetén szalag vagy madzag a felakasztáshoz

Költségek:

1 darab habverő a Jófogásról 500 forint

mécses 30 darabos kiszerelésben 695 forint

Összesen: 1195 forint

Elkészítés ideje: 5 másodperc

Nehézségi fok: pofonegyszerű

A Jófogáson 500 forintért vásároltuk meg a képen látható, nagyobb méretű habverőt. Nem kellett mást tennünk, mint venni hozzá teamécsest, és a habverő közepébe helyezni, végül pedig a tetején lévő akasztó segítségével felakasztani a kívánt helyre. Amennyiben szükséges, úgy egy madzagot vagy szalagot is lehet kötni a habverő végére, megkönnyítve ezzel a fellógatást.

Még több Jófogásért kattints ide

Hozzászólások (1)

Törölt felhasználó

Nagyon jó ötlet, de azért illene kiegészíteni a cikket azzal, hogy a gyertyát nem árt odaragasztani (pl. patex), hogy stabilan álljon. Az égési sérüléseken és lakásfelgyújtáson kívül a lecsöpög? viasz is kellemetlen jószág (pl. bútorkárpiton). Megoldás: Patex vagy pillanatragasztóval egy-egy csepp a "húrokhoz" és máris tettünk valamit a biztonságért :)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.