Így készíts nyári jegeskávékoktélt!

Ebben a tikkadó nyári hőségben igazán jól esnek a jeges hideg italok - ilyenkor a kávét sem szeretjük forrón szürcsölni, inkább tejesen és nagyon jegesen fogyasztjuk.

Isteni jegeskávék receptje után kutatva akadt meg a szemünk ezen az újragondolt, hideg és bődületesen jeges kávéitalon, amiben maguk a jégkockák is kávésak! A lenti videót szemlézve láthatod, hogy mindössze annyi dolgod van az elkészítéséhez, hogy a frissen őrölt és lefőzött filteres kávét (miután kihűlt) a jégkockatartóba öntöd, majd egy éjszakára bedobod a fagyasztóba. Reggel aztán potyoghatnak is ki belőle a kávés jégkockák, amik fokozottan izgalmas kísérői lesznek a reggeli tejeskávédnak! Dobd őket egy esztétikus üvegpohárba, öntsd fel kávéval, tejjel vagy vaníliafagyival, szúrj bele egy szívószálat, és élvezd a nyarat a kávés koktéloddal!

Olvastad már?

Mi kerülhet még a jégkockatartóba?

(via Thrillist)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Csodás húsvéti torták

Ha idén nemcsak aprósüteményeket szeretnél felszolgálni az ünnep alkalmával, akkor készíts egy csodálatos, elegáns tortát húsvétra!

Soha ne tárold nejlonban ezt a 7 zöldséget

Manapság sajnos szinte elkerülhetetlen a nejlonzacskók használata, és ez nemcsak a környezetünkre van káros hatással: az alábbi zöldségek is megsínylik, ha hosszabb időt töltenek el a műanyag fogságában.