Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A hölgy, aki 6 éve 104 kg volt, ma pedig bikinimodell

Tényleg hihetetlen, de úgy tűnik igaz Donna története. Remélem sokakat inspirál majd!

A kanadai Donna Gillie története egészen megdöbbentő, megmondom őszintén, hogy még én is erős fenntartásokkal olvastam a róla szóló cikkeket, néztem az őt mutató képeket. De több oldalról megvizsgálva, úgy tűnik tényleg igaz a történet.

Donna 2010 óta 52 (!) kg-t fogyott, és a korábban extrém elhízottnak számító hölgy ma már bikinimodellként is tevékenykedik. Ms. Gillie már kora kamaszkora óta küzdött az étkezéssel, a túlsúllyal, a legnagyobb gondot (csak úgy, mint sok más embernek) az édességek, a csokoládé, a jégkrém jelentették. 22 éves korára 104 kg-ra hízott, majd ekkor betelt nála a pohár, elege lett az elhízásából fakadó mindennapi nehézségekből.

Olvasd el Simone történetét is!:

85 kilót adott le és nem szégyelli!

A legtöbb fogyókúrázóval ellentétben az ő első útja a fittneszterembe vezetett, az edzéseknek köszönhetően két év alatt 32 kg-t adott le. Az étrendjén ekkor még alapvetően nem változtatott, bár egyre több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztott, és a rendszeres mozgásformák közé beiktatta a zumbát, a step-aerobicot, a súlyzós edzéseket és a hosszú távú (10 km) futást. Egy idő után, amikor a folyamatos testsúlycsökkenés lelassult, az étrendjébe is változtatásokat vezetett be.

Fogyása során Donna gyakorlatilag a korábbi testsúlyának felétől szabadult meg, majd így, 52 kg-san személyi edzőhöz fordult, hogy a súlyát tartva izmait építse, és segítse őt fitness-versenyeken való részvételben.

Olvasd el Szilvi történetét is!:

-40 kg, fokozatosan: ez Szilvi története

Gondolom mindenkiben felmerül a kérdés, hogy hogy bírta Donna bőre ezt az extrém nagy súlyvesztést. Donnának nem volt szüksége sebészeti beavatkozásra, saját bevallása szerint, mivel nagyon fiatalon kezdett a fogyókúrába (22 évesen), azért a bőre még volt annyira rugalmas, hogy tudta követni a zsírpárnák eltűnését.

További képeket az átalakulásról Donna instagram oldalán találtok.

via Mirror.co.uk

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!