Hírességek portréja csupa finomságból!

A nápolyi művész, Nadia Luongo jól bevásárolt mindenféle finomságból, hogy aztán otthon az alapanyagokból híres emberekről, rajzfilmhősökről készítsen mesteri ételportrékat.

A különböző ételekből, gyümölcsből, sütiből, szószból, chipsből készült hírességek alkotójára a Kreativ.hu-n bukkantunk, akiknek rögtön az is szembetűnt, hogy ráadásul néhány étel és az ábrázolt személy között van valamilyen konkrét vagy áthallásos kapcsolat. Például a James Brownie művet - és az őt ábrázoló soul legendát, James Brownt stílusosan brownie-ból építette fel, Mr. Beant a nevének jelentése szerint babból, vagy spenótból készített el Popeye-t és hagymás babkonzervből a Terence Hill és Bud Spencer portrét.

Nézd meg a hírességeket ábrázoló ételportrékat a nápolyi művésztől:

Olvastad már?

18+1 weboldal, amire ne kattints, ha éhes vagy!

Ha még többet akarsz Nadia Luongo remekműveiből, kattints a portfóliójára a többi híresség ételportréjáért!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek