A hét szakácsa: Salamon Csilla

Ki ne ismerné e heti kiemelt szakácsunkat, Salamon Csillát - gyakori látogatóink egyből felismerik kedves és kreatív ételeit. Ezúton kívánunk neki sok boldog születésnapot!

Már kislánykoromban, amikor az anyukám a konyhában dolgozott, magam elé tettem a kis köténykémet, és ott szorgoskodtammellette. Ellestem a teendők csínját-bínját!
Salamon Csilla szakács
Most meg már a magam ura vagyok - általában a családnak főzök, és néha baráti összejöveteleken vagy kerti partikon.

Ezeket olvastad már?

Örülök, hogy a receptjeim folyamatosan megjelennek újságokban és szakácskönyvekben. Az örömömet még fokozza, amikor receptversenyeket nyerek!
Nagy álmom, hogy egy saját kemény fedeles, színes, fotókkal gazdagon illusztrált szakácskönyvem jelenjen meg, amin még sokat kell dolgoznom.

A legkreatívabb fasírtok Csillától

{ KDKEP = 217937, kép_útvonal }{ KDKEP = 217927, kép_útvonal }
{ KDKEP = 80888, kép_útvonal }
{ KDKEP = 243318, kép_útvonal }
Sütni és főzni is nagyon szeretek, mert mindkettőben ki tudom bontakoztatni kreatív ötleteimet, de különösen a díszítésben. Kedvencem a kreatív ételek készítése.

Még több kreatív étel Csillától

{ KDKEP = 225111, kép_útvonal }{ KDKEP = 231007, kép_útvonal }
{ KDKEP = 201505, kép_útvonal }
{ KDKEP = 199202, kép_útvonal }

Még több receptet Csillától itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?