A hét szakácsa: Manuel Calavera

Eheti kiemelt szakácsunk: Manuel nem csak nálunk szakács, polgári foglalkozásként is ezt a hivatást választotta. Nem a szavak, a finom ételek embere!

Már kiskoromban is szerettem sertepertélni, és később is otthonosan mozogtam a konyhában, de valójában később alakult ki bennem a gasztronómia olyan szintű szeretete, hogy elhatározzam: szakács leszek.

Manuel Calavera szakács

Szakmám a hivatásom, megpróbálok maximálisan helyt állni a munkahelyemen, és kiemelkedő odafigyeléssel végezni a munkám.

Lazachabos blini recept

Szeretek kísérletezni, és feszegetni a határokat az ízek terén. Egy szakács elengedhetetlen erénye a kreativitás, az elhivatottság és a maximalizmus.

Ezeket olvastad már?

Ha ez nincs meg, ez csupán egy szakma marad. Viszont kellő céltudatossággal a határ a csillagos ég. Én ezt vallom.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek

Titkos, föld alatti bár nyílt az Andrássy úton

A W Budapest hotel alagsorában nyílt meg a szálloda sejtelmes hangulatú bárja, amely több fronton is biccent a főváros különleges történelme felé. Elfeledett titkok és misztikum, impozáns épületekről elnevezett koktélok várják a betérő vendégeket, érkezzenek akár az ajtón, akár az étterem mosdóján keresztül.