A hét szakácsa: Eri

Eheti kiemelt szakácsunk Eri, aki kétgyermekes anyuka, így minden nap főz, családja és baráti társasága legnagyobb örömére. Ismerjétek meg közelebbről!

Amikor megkaptam a felkérést, hogy írjak pár sort magamról, mivel én lennék a hét szakácsa, hát ujjongtam. Ugyanis a kezdetektől fogva itt vagyok, és hűséges olvasója és aktív szakácsa vagyok az oldalnak.

Eri szakács

Minden napom úgy kezdődik, hogy megreggeliztetem a két gyermekem - az 5 éves Ádámot, és a 14 hónapos Liliánát - , majd elviszem oviba a kisfiam. Mikor hazatérek, akkor a férjem, akivel már 7 éve vagyunk boldog házasok, elindul dolgozni. Míg a lányom játszik, én a reggeli kávém mellett felütöm az oldalt, és meglesem az új recepteket és hozzászólásokat.

Kakaós kalács 9. recept

Minden nap főzök. Barátaim nagyra becsülik, ha jönnek hozzánk, mivel változatos finomságokkal kápráztatom el őket. Titkon úgy neveznek, hogy Eri mama konyhája, ami mindig tartogat valami finomságot :) Ha bármilyen összejövetel van, én sosem úszom meg, hogy ajándék süti nélkül érkezzek :) De ezt imádom!

Babaételek Eri konyhájából

Mindig az a legszebb bók, amit a kisfiamtól kapok, Ádámtól: "Anya ez isteni finom! Máskor is főzzél ilyet ":)

Ezeket olvastad már?

Hiába, még csak a fiamat tudom tanítani főzni, bár ő elég aktívan és lelkesen áll a dolgokhoz. Együtt szoktunk húst vagy zöldséget rántani. Ő a panírozóm :) Minden érdekli, kérdez, és boldogan mesél az apjának, mit csinál. Ilyen főzésekkor jó nagy rumlit hagyunk magunk után...minden tiszta lisztes és tojásos. De megéri! Hisz a legtöbb világhírű szakács férfi.

Ezeket olvastad már?

Imádok kenyereket sütni, lekvárt befőzni a családomnak.Egy emlékezetes pillanat jut eszembe, mikor a fiam 5 éves lett, és állatos tortát kért tőlem. A lányom még a pocimban volt, 8 hónapos terhes voltam vele. Elkezdtem a tortát, mikor lefeküdt a család, és arra lettem figyelmes, hogy amiket kiszúrtam mintákat marcipánból (kerítés, virág), eltünedeztek mind.....aztán rájöttem, hogy a hasam belelógott a pultba, és rátapadt mind :) Képes vagyok bármikor, bármit főzni, sütni, hogy örömet szerezzek a családomnak! Ez vagyok ÉN!

Címlapról ajánljuk

További cikkek