A hét szakácsa: Eri

Eheti kiemelt szakácsunk Eri, aki kétgyermekes anyuka, így minden nap főz, családja és baráti társasága legnagyobb örömére. Ismerjétek meg közelebbről!

Amikor megkaptam a felkérést, hogy írjak pár sort magamról, mivel én lennék a hét szakácsa, hát ujjongtam. Ugyanis a kezdetektől fogva itt vagyok, és hűséges olvasója és aktív szakácsa vagyok az oldalnak.

Eri szakács

Minden napom úgy kezdődik, hogy megreggeliztetem a két gyermekem - az 5 éves Ádámot, és a 14 hónapos Liliánát - , majd elviszem oviba a kisfiam. Mikor hazatérek, akkor a férjem, akivel már 7 éve vagyunk boldog házasok, elindul dolgozni. Míg a lányom játszik, én a reggeli kávém mellett felütöm az oldalt, és meglesem az új recepteket és hozzászólásokat.

Kakaós kalács 9. recept

Minden nap főzök. Barátaim nagyra becsülik, ha jönnek hozzánk, mivel változatos finomságokkal kápráztatom el őket. Titkon úgy neveznek, hogy Eri mama konyhája, ami mindig tartogat valami finomságot :) Ha bármilyen összejövetel van, én sosem úszom meg, hogy ajándék süti nélkül érkezzek :) De ezt imádom!

Babaételek Eri konyhájából

Mindig az a legszebb bók, amit a kisfiamtól kapok, Ádámtól: "Anya ez isteni finom! Máskor is főzzél ilyet ":)

Ezeket olvastad már?

Hiába, még csak a fiamat tudom tanítani főzni, bár ő elég aktívan és lelkesen áll a dolgokhoz. Együtt szoktunk húst vagy zöldséget rántani. Ő a panírozóm :) Minden érdekli, kérdez, és boldogan mesél az apjának, mit csinál. Ilyen főzésekkor jó nagy rumlit hagyunk magunk után...minden tiszta lisztes és tojásos. De megéri! Hisz a legtöbb világhírű szakács férfi.

Ezeket olvastad már?

Imádok kenyereket sütni, lekvárt befőzni a családomnak.Egy emlékezetes pillanat jut eszembe, mikor a fiam 5 éves lett, és állatos tortát kért tőlem. A lányom még a pocimban volt, 8 hónapos terhes voltam vele. Elkezdtem a tortát, mikor lefeküdt a család, és arra lettem figyelmes, hogy amiket kiszúrtam mintákat marcipánból (kerítés, virág), eltünedeztek mind.....aztán rájöttem, hogy a hasam belelógott a pultba, és rátapadt mind :) Képes vagyok bármikor, bármit főzni, sütni, hogy örömet szerezzek a családomnak! Ez vagyok ÉN!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.