A hét szakácsa: Bogi :o)

E heti kiemelt szakácsunk, Bogi, nagyon fontosnak tartja a közös étkezéseket, ezért minden alkalmat megragad, hogy isteni főztje mellett egy nagyot beszélgessen szeretteivel.

Bogi :o) szakács

A konyhából indulok, a konyhába érkezem...megkülönböztethetünk többféle típusú embert. Aki nem szeret főzni, de muszáj, aki szeret főzni, de nem muszáj, és aki örömmel, szeretettel főz, és igen sok időt tölt a konyhában. Ez utóbbi jellemző rám is.

Ezeket olvastad már?

Szeretek főzni a családomnak, és nagyobb létszámú vendégsereget is szívesen látok. Örömmel tölt el, ha elégedett és vidám a társaság az asztal körül.Együtt étkezni nagyon fontos, hiszen a családi és baráti kapcsolatok ilyenkor elmélyülnek, megerősödnek.

Ezeket olvastad már?

Azt szokták mondani: "Magyar ember evés közben nem beszél." Dehogynem! Mert mikor beszélgessünk, ha nem ekkor? Rohanó világunkban a rohanó apák és anyák boldogok lehetnek, ha ilyenkor időt tudnak tölteni rohanó gyermekeikkel, de sajnos sok családban még ez sem megvalósítható. Ha tehetünk azért, hogy mindennap legalább egyszer együtt étkezzünk, ne szalasszuk el ezt a kiváló lehetőséget. Elszállnak az évek, felnőnek a gyermekek, és szükség van szép emlékekre, amikre mindig jó visszagondolni.

Ezeket olvastad már?

Legyen mindennap ünnep. Érezzük mindennap fontosnak egymás társaságát, adjuk tovább a gyermekeinknek ezt az érzést, hogy a jövőben is erős, egységes családok legyenek, és ehhez a közös étkezés is hozzájárul. Vonjuk be a család minden tagját a sütés-főzés örömeibe, tanítsuk meg nekik, hogyan kell szeretettel főzni. Ne csak recepteket adjunk át, hanem érzést is. Főzzünk hát együtt, étkezzünk együtt, és beszélgessünk sokat!

Jó olvasást, jó főzést kívánok minden NoSalty-kedvelőnek!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek