Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A hét szakácsa: Big Boss

E heti kiemelt szakácsunk Big Boss, alias Dénes. Úgy gondolja, az emberek elvárják az ételtől, hogy szeretettel és tisztességgel készüljön el, amiért Ő mindent meg is tesz.

Hogyan főz a férfi?

Nem azokra a férfiakra gondolok, akik hivatásból főznek. Azokra a hétköznapi férfiakra gondolok, akik szívesen alkotnak a konyhában. Akik kipróbálják magukat a pult túloldalán is.

Húsos ételek a javából, Dénes asztaláról

Persze nem főznek húslevest és töltött káposztát vagy borsófőzeléket, de saját különleges vagy új recepteket örömmel kipróbálnak. Sokszor hallani, hogy a bográcsos ételeket csakis a családfő készíti. Ez a mi családunkban is így van. Én magam is szeretek bográcsban főzni, de a konyhában is megtalálom a helyem.

Szárnyas és halas ételek Big Boss konyhájából

A babgulyást, a marhapörköltet, kocsonyát például legtöbbször én készítem. Egy étel és a NoSalty kapcsán egy különleges barátság is szövődött. Egy szakács társam /Z./itt a NoSalty-n a rántott sertésköröm-receptemet olvasgatta, majd több üzenetváltást követően személyesen is találkoztunk. A főzés szeretete összehozta a két családot!

Édességekből is 5-öst kap Dénes!

Főztünk együtt hagyományos és különleges ételeket, sok új ízzel ismerkedtünk meg. Főztünk a konyhában, a kertben, nyári melegben és esős őszi időben. Nos a férfiak főznek... Z. barátom és én erősítjük azon férfiak csapatát, akik szeretnek főzni a család, a  feleség és a saját örömükre. Hogyan főz a férfi? Úgy mint egy nő, csak nem mindennap. Leginkább akkor, ha kedve telik benne...

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!