A hét szakácsa: Big Boss

E heti kiemelt szakácsunk Big Boss, alias Dénes. Úgy gondolja, az emberek elvárják az ételtől, hogy szeretettel és tisztességgel készüljön el, amiért Ő mindent meg is tesz.

Big Boss szakácsunk és családja

Hogyan főz a férfi?

Nem azokra a férfiakra gondolok, akik hivatásból főznek. Azokra a hétköznapi férfiakra gondolok, akik szívesen alkotnak a konyhában. Akik kipróbálják magukat a pult túloldalán is.

Ezeket olvastad már?

Persze nem főznek húslevest és töltött káposztát vagy borsófőzeléket, de saját különleges vagy új recepteket örömmel kipróbálnak. Sokszor hallani, hogy a bográcsos ételeket csakis a családfő készíti. Ez a mi családunkban is így van. Én magam is szeretek bográcsban főzni, de a konyhában is megtalálom a helyem.

Ezeket olvastad már?

A babgulyást, a marhapörköltet, kocsonyát például legtöbbször én készítem. Egy étel és a NoSalty kapcsán egy különleges barátság is szövődött. Egy szakács társam /Z./itt a NoSalty-n a rántott sertésköröm-receptemet olvasgatta, majd több üzenetváltást követően személyesen is találkoztunk. A főzés szeretete összehozta a két családot!

Ezeket olvastad már?

Főztünk együtt hagyományos és különleges ételeket, sok új ízzel ismerkedtünk meg. Főztünk a konyhában, a kertben, nyári melegben és esős őszi időben. Nos a férfiak főznek... Z. barátom és én erősítjük azon férfiak csapatát, akik szeretnek főzni a család, a feleség és a saját örömükre. Hogyan főz a férfi? Úgy mint egy nő, csak nem mindennap. Leginkább akkor, ha kedve telik benne...

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek