4 házi módszer az odaégett főzőedény tisztítására

Sokakkal megesik, hogy a tűzhelyen felejtik a főzőedényt, aminek nem kell sok, hogy a tartalma feketévé égjen és az edény is látszólag maradandó károkat szenvedjen. Az odaégett főzőedények tisztítására mutatunk most 4 házi és vegyszermentes módszert Otthon Tippünkben, amivel könnyedén megszabadulhattok a foltoktól!

A főzés egyik legkényesebb pontja az utána való takarítás, amihez valljuk be, nem sokunknak van kedve. Az odaégett főzőedények esete pedig különösen problémás, amit néha a legerősebb vegyszerek sem képesek orvosolni. Éppen ezért 4 házi módszert hoztunk most nektek, amiknek bevetésével biztosan nem kell majd kukába dobni az odaégett főzőedényeket!

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek