Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Harry Styles olyat evett, amit itthon nagyon sokan, mégis kiköpte

Nálunk, magyaroknál gyakran kerül a halászlébe, így egyáltalán nem undorító vagy visszataszító, hogy megette, de az énekes teljesen kiakadt. 

Nemrég James Corden late-night show-jában járt Harry Style és Kendall Jenner, akik régebben egy párt alkottak. A műsornak van egy része, amikor a vendégek egy körasztalhoz ülnek, amiken különböző gusztustalan kajákat találtak fel. Mind a ketten kérdéseket tesznek fel egymásnak, aki pedig nem hajlandó válaszolni egyre, annak meg kell ennie a másik által kiválasztott finomságot.

Harry és Kendall többek között bika here, lazac smoothie és tőkehal-sperma közül válogathatott. A szupermodell ki is választotta az utóbbit, ami mellé ez a kérdés párosult: „Melyik dal volt az a legutóbbi lemezeden, amit rólam írtál?” Harry ahelyett, hogy megválaszolta volna, inkább bekapta a halspermát, amit aztán pár másodperc múlva ki is köpött.

Magyarországon a haltej egyáltalán nem számít tabunak, hiszen sokan vannak, akik belefőzik a halászlébe. Sőt, vannak olyan háztartások, ahol kirántják, és majonézes salátával találjak. Persze ettől függetlenül hazánkban is igen megosztó étel, szóval joggal merül fel bennünk a kérdés:

Te megeszed a haltejet? 

Szavazz!

Ezeket olvastad már? 

Címlapkép: YouTube

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!