Három világsztár is betért ebbe a magyar cukrászdába

Ethan Hawke, Oscar Isaac és Michael Benjamin Hernandez nagyon élvezi a Magyarországon töltött időt. Még a Balatonhoz is leruccantak, ahol egy cukrászdába is betértek.

A 24.hu lett figyelmes az egyik balatonfüredi cukrászda, név szerint a Kedves Cukrászda Facebook-oldalán egy posztra, melyben a tulajok arról írnak, hogy három hollywoodi színész, Ethan Hawke, Oscar Isaac és Michael Benjamin Hernandez járt náluk.

A poszt alapján mind a három színész nagyon kedves volt és közvetlen, Ethan Hawke még a karjába is kapta az egyik kis gyerkőcöt a kép erejéig.

A mai napon, olyan különleges Vendégeink voltak, akikre igazán nem számítottunk! Sok híres ember fordult már meg Nálunk külföldiek és hazaiak egyaránt, de Oscar díjra jelölt Hollywood-i sztárok még soha. Kedvenc filmjeinkben játszottak, sokszor főszerepet, így hatalmas megtiszteltetés és persze izgalom volt számukra kávét készítenünk, amit ők úgy háláltak meg, hogy kértek még egy kört. A kicsi Bellarózát pillanatok alatt ölbe kapva, olyan pozitivitást adtak Nekünk, amit színészi mivoltuktól függetlenül nagyon nagyra értékelünk! Köszönjük hogy, itt voltatok!

Jelenleg a három sztár azért tartózkodik hazánkban, mert a Marvel új sorozatát, a Moon Knight-ot forgatják, ami nagy eséllyel itthon Holdlovagként jelenik majd meg. Kíváncsian várjuk további gasztrokalandjaikat!


Még több sztár Magyarországon:

Forrásunk volt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek