Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ha többre vágysz a receptvideóknál, akkor ezeket a gasztrovideóinkat feltétlenül látnod kell!

Bemutatjuk nektek szerelemgyerekeinket, azaz kedvenc videós sorozatainkat, amiket szívvel-lélekkel készítünk nektek!

Mi itt a Nosaltynál fontosnak tartjuk, hogy ne csak receptoldalként, hanem egy online gasztromagazinként is gondoljatok ránk, ezért is imádunk újabb és újabb ember- és gasztroközeli, szórakoztató tartalmakkal, saját gyártású videós projektekkel előrukkolni nektek (és magunknak).

Ezek a kedvenceink, fogadjátok őket szeretettel:

1. Nagyiprojekt

Ha főzésre gondolunk, a nagymamák jutnak először eszünkbe, hiszen kiktől tanulhatná el jobban az ember a konyhai fogásokat, mint a sürgő-forgó nagymamáktól. Ebben a sorozatban olyan hölgyekkel főzünk/forgatunk együtt, akiknek konyhai tudása és életigenlése igazán irigylésre méltó.

2. EgySztárÉtel

Rövid, pörgős videósorozat, amiben híres énekesek, színészek, séfek, médiaszemélyiségek főznek a Nosalty látványkonyhájában, és olyan ételeket készítenek, amik közel állnak a szívükhöz. Mindehhez egy kedves személyes interjút csatolunk.
 

3. Magyarországra jöttem

A Magyarországra jöttem videós sorozatban a gasztronómián keresztül mutatunk be olyan, hazánkban élő külföldieket és kultúrájukat, akik évek óta Magyarországon élnek. Célunk az edukálás, más kultúrák és a gasztronómia népszerűsítése.
 

4. VS

Városi térkép azoknak, akiket igazán érdekelnek az újdonságok, és szívesen kipróbálnának izgalmas, friss, vagány vagy akár meghökkentő éttermeket, gasztropontokat. Összehasonlításainkból informálódhatnak, hova lenne érdemes ellátogatniuk.

5. Dacota

Szakácsunk és szakácskönyvszerzőnk, Nemes Nóra Dacota hangulatos és igényes videóiban főként saját utazásai által ihletett amerikai illetve ázsiai ételeket készít, kirángatva a magyar háziasszonyokat a megszokott receptek világából.

6. #HÁZIKOSZT

Kárai Dávid gasztroblogger és szakácskönyvszerző gyönyörű házikoszt-videóiban alkot izgalmas – mégis házias – ételeket pompás látványkonyhájában.

7. Főzős hangulatvideóik

Szemet gyönyörködtető, minőségi és irtó hangulatos videóiban Kárai Dávid különleges atmoszférát teremt – a csodás ételek mellett.


7. Facérkonyha

Legmenőbb videós sorozatunkban Réthly Dávid készít egyedi, pörgős videókat és ételeket Rozival, a mopsszal, főként egyedülálló, 18-35 éves (férfiaknak) címezve.

8. ÚjraKezdők

A sorozatban olyan bátor embereket és sorsokat mutatunk be, akik korábbi állásukat hátrahagyva valósították meg álmaikat, tették szeretett hobbijukat hivatássá, és lettek például közgazdászból pékek, újságíróból cukrászok, marketingesből szakácsok, vagy akár hentesek.

9. Hétköznapi Gasztrohősök

A Hétköznapi Gasztrohősök projektet azért indítottuk, hogy bemutassunk olyan, a gasztronómiához köthető embereket, közösségeket vagy kezdeményezéseket, akik által egy kicsit jobb hely lesz a világ.
 

10. MENTES + finom

Ebben a sorozatban a mai étkezési trendekhez igazodva hús-, laktóz-, cukor-, glutén- vagy tejmentes főételeket/édességeket mutatunk be, amelyek hiába mentesek, tényleg nagyon finomak!

11. FuriMuri

Szerkesztőink különleges/vicces/meghökkentő élelmiszereket kóstolnak végig, a kamerák pedig rögzítik reakcióikat, amelyek nem feltétlen pozitívak.

12. Szabadtűz

Bodor Tamás kirándulás- és természetmániás kollégánk bebizonyítja, hogy a szabadban, a földre állított gázfőzővel is összedobható egy pásztortarhonya, egy tojáspörkölt vagy akár egy felturbózott ramen is – nem kell leragadni a konzerv babfőzeléknél!

Szavazz!

Nektek melyik projekt a kedvencetek?

A videókhoz kapcsolódó cikkek:

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!