Ha szereted a kávét, akkor ezt látnod kell!

Bámulatos videó, amiben egy csésze kávéban életre kelnek az állatok, mindez tejhabból. Te is szeretnéd így kapni a reggeli kávéd?

A kávézás igazi művészete ez - a tejhab a festővászon, a kávé pedig maga a festék, amivel pillanatok alatt bámulatos mesterműveket lehet alkotni. Hogy mi kell hozzá? Természetesen kávé, jó habos tej, no meg rengeteg gyakorlás. Én a remegős kezemmel ebből a játékból eleve kiestem, amúgy is már attól boldog vagyok, hogyha reggel megtalálom a gombot, nemhogy nekiálljak installációkat készíteni a csészében. Kísérletező szelleműek hétvégén megpróbálhatják a fiatalember után csinálni, a hozzám hasonlóak pedig inkább csak élvezzék a látványt:

Címlapkép: Flickr by Craig Does Stuff

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek