A gyors, egészséges ételvariációk titka

Veled is előfordult, hogy szívesen főztél volna valami finomat, de idő hiányában inkább szendvicseztél? Gyors, változatos ételekre vágysz a mindennapokban, itt a megoldás! (x)

A rendszeres korán kelés, munka, családi teendők és háztartás mellett jó lenne, ha esténként finom, meleg fogás kerülne az asztalra? Ha csak kevés idő áll rendelkezésünkre, könnyen elcsábulunk a félkész vagy kész ételek láttán, pedig létezik kompromisszumok nélküli, egészséges megoldás. Ha nincs időd a hétköznapokban piacról beszerezni a legfrissebb alapanyagokat és hosszú perceket tölteni az előkészületekkel, a Bonduelle konzerves termékeit neked találták ki!

Inspirálódj zöldségekből!

Abban talán mind egyetértünk, hogy a konyha és a főzés a kreatív önkifejezés terepe, mégis sokan félünk a kísérletezéstől és az esetleges kudarcoktól. De ha a finom, ropogós zöldségekből indulsz ki, lehetőségek tárháza nyílik meg előtted, és szinte garantált a siker. Ha akad a kamrában egy konzerv ropogós Bonduelle kukorica vagy Bonduelle zöldborsó,akkor akár 30 perc alatt könnyű, laktató és finom fogást készíthetsz, tele vitaminnal!

Általános tévhit az, hogy a konzerv kukorica, zöldborsó vagy más alapzöldség rossz minőségű és egészségtelen, pedig a Bonduelle konzerves zöldségeit mesterséges tartósítószer helyett 115-130°C-on, hőkezeléssel tartósítják, így sokáig tartható szobahőmérsékleten is, anélkül hogy veszítene élvezeti értékéből. A zöldségek betakarítása és a feldolgozás folyamata között csak néhány óra telik el, így megőrizve a zöldség ízét és tápértékét. Keresd inspiráló receptjeinket, és próbálj ki új variációkat kukoricás és borsós ételekre Bonduelle-ből! (x)

Itt még több Bonduelle receptet találsz!

Címlapról ajánljuk

Retró húsvéti ételek

Egy jó sonkatekercs vagy töltött tojás, fasírt és répatorta? Nálunk többek között ezek jelentik a retró húsvéti ételeket. Nálatok? Nézzük, szerepelnek-e a listán kedvenceitek!

Nosalty

További cikkek

Soha ne tárold nejlonban ezt a 7 zöldséget

Manapság sajnos szinte elkerülhetetlen a nejlonzacskók használata, és ez nemcsak a környezetünkre van káros hatással: az alábbi zöldségek is megsínylik, ha hosszabb időt töltenek el a műanyag fogságában.

Csodás húsvéti torták

Ha idén nemcsak aprósüteményeket szeretnél felszolgálni az ünnep alkalmával, akkor készíts egy csodálatos, elegáns tortát húsvétra!