A gyors, egészséges ételvariációk titka

Veled is előfordult, hogy szívesen főztél volna valami finomat, de idő hiányában inkább szendvicseztél? Gyors, változatos ételekre vágysz a mindennapokban, itt a megoldás! (x)

A rendszeres korán kelés, munka, családi teendők és háztartás mellett jó lenne, ha esténként finom, meleg fogás kerülne az asztalra? Ha csak kevés idő áll rendelkezésünkre, könnyen elcsábulunk a félkész vagy kész ételek láttán, pedig létezik kompromisszumok nélküli, egészséges megoldás. Ha nincs időd a hétköznapokban piacról beszerezni a legfrissebb alapanyagokat és hosszú perceket tölteni az előkészületekkel, a Bonduelle konzerves termékeit neked találták ki!

Inspirálódj zöldségekből!

Abban talán mind egyetértünk, hogy a konyha és a főzés a kreatív önkifejezés terepe, mégis sokan félünk a kísérletezéstől és az esetleges kudarcoktól. De ha a finom, ropogós zöldségekből indulsz ki, lehetőségek tárháza nyílik meg előtted, és szinte garantált a siker. Ha akad a kamrában egy konzerv ropogós Bonduelle kukorica vagy Bonduelle zöldborsó,akkor akár 30 perc alatt könnyű, laktató és finom fogást készíthetsz, tele vitaminnal!

Általános tévhit az, hogy a konzerv kukorica, zöldborsó vagy más alapzöldség rossz minőségű és egészségtelen, pedig a Bonduelle konzerves zöldségeit mesterséges tartósítószer helyett 115-130°C-on, hőkezeléssel tartósítják, így sokáig tartható szobahőmérsékleten is, anélkül hogy veszítene élvezeti értékéből. A zöldségek betakarítása és a feldolgozás folyamata között csak néhány óra telik el, így megőrizve a zöldség ízét és tápértékét. Keresd inspiráló receptjeinket, és próbálj ki új variációkat kukoricás és borsós ételekre Bonduelle-ből! (x)

Itt még több Bonduelle receptet találsz!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.