Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyönyörű címlaplány lett az HBO sikersorozatának transznemű színésznője

A 21 éves színésznőről az egyik legnagyobb magazin készített varázslatos képeket.

Bár Hunter Schafer tavaly robbant be igazán a köztudatba az HBO sikersorozata, az Eufória révén, a divatvilágban már régóta ismerik a nevét. Hunter élete egyik legszerencsésebb napjának tartja, amikor a sorozatkészítők megtalálták az Instagram-profilját, hiszen emiatt kapta meg ő a szerepet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hunter (@hunterschafer) által megosztott bejegyzés,

Fiatalon átesett a műtéten

Hunter középiskolás évei alatt esett át a nemváltó műtéteken és a hormonkezeléseken, és 17 éves korára érezte először úgy, hogy végre abban a testben él, amiben szeretne. Szülei is támogatták a döntésében, annak ellenére, hogy mélyen vallásos családban nőtt fel, olyannyira, hogy édesapja lelkész.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hunter (@hunterschafer) által megosztott bejegyzés,

„Mindig is femininként gondoltam magamra, amióta az eszemet tudom. Édesanyám szerint már kétévesen is női szerepekbe helyeztem magam – ha szuperhősöket mutattak nekem, én mindig a Macskanő vagy Sólyomlány akartam lenni. Akkor még nem értettem, miért érzek így, ahogy a szüleim sem” – mesélte egy interjúban.

Nincs megállás

Hunter Schafer pedig itt nem áll meg, ugyanis most az Allure magazin címlaplánya lett, ami óriási megtiszteltetés számára. Fantasztikus képek készültek a modellről, akit – rá jellemzően – igazán különleges ruhákban és sminkekben csodálhatunk meg. A vele készült interjúban pedig elárulja, hogyan élte meg a karanténidőszakot, és hogyan küzd továbbra is a transzneműek elfogadásáért.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hunter (@hunterschafer) által megosztott bejegyzés,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Allure Magazine (@allure) által megosztott bejegyzés,

Tegnap a színésznő azt is bejelentette, hogy nemrégiben a Shiseido sminkmárka egyik nagykövetévé lépett elő, ezzel pedig ismét történelmet írt. Kíváncsian várjuk, mi lesz a következő dobása!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hunter (@hunterschafer) által megosztott bejegyzés,

Ezeket olvastad már?

via 

via 

via 

Címlapkép: Variety

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

lewega
lewega Fri, 2020-08-14 08:01

Ha középiskolában átesett a nemváltó műtéteken, akkor az első képen mit keres a bugyijában a szerszáma?