"Gyerünk lányok, most ég a zsír!"

Rezegnek az úszógumijaid, dagadnak az ereid, a pulzusszámod a tizediken, a saját levedben fürdesz 20 perce, a légszomjadtól már szédülsz, a fejed meg szétdurran a testhődtől?

Igen, mindenkinek ismerős a pokoli érzés, amikor a karácsonyi zabálások után szégyenkezve és gyalázatos lelkiismeret-furdalások közepette húzza elő a szekrény mélyéről az ősz óta nem látott edzőruháját, hogy aztán a nagy újévi fogadalmát meglépve végre lemerészkedjen a legközelebbi edzőterembe vagy uszodába. A cél pedig közös: az ünnepi menüsortól felkúszó kényelmetlen hurkák leizzasztása, hogy a munkahelyünkön ülve ne fulladjunk meg a nadrág szorításától és a terrorizáló pukliktól, vagy hogy szerelmi légyottjainknál gátlások nélkül dobhassuk le a textilt.

Örök harc, de nem vagy egyedül! A kitartó és rendszeres sportolásban erősít meg a brit This Girl Can kampány is, melyre a feminfo is felfigyelt, itt olvashatod cikküket. A kampány végre odacsap a nem létező tökéletességnek, a divat- és fitnessmagazinok által sugallt torz eszményképeknek. Hiszen valljuk be őszintén: mennyire életszerű az edzőtermekben bemutatott csupa hófehér fogú, hibátlan bőrű, derékig érő hajú, feszes bőrű, nyakigláb és tökéletes testű nő biciklizése vagy súlyemelése egy csepp izzadtság nélkül, széles mosollyal az arcán? Nagyjából ennyire:

A nők rendszeres sportolását ösztönző kampány a valóságot felkarolva kisfilmeken mutatja be azokat a nőket, akik elhatározták magukat, és hétköznapjaikban már tesznek azért, hogy egészségesebben és sportosabban éljenek. A motiváció pedig egymás tökéletlen tökéletességének elfogadása, a valódi érzések, az edzés közben eltorzult arcok, a célpontként üldözött narancsbőrök, a rezgő röcögők és a tengernyi izzadtság.

Ess neki, és ne add fel!

Olvastad már?

Top 2014-es fogyókúrás cikkeink

(via feminfo)

Címlapról ajánljuk

Húsvéti sütik gyerekeknek

A legkisebbekre is gondoljunk húsvétkor, akiknek jó, ha egy kis cukisággal vagy kedves formai trükkel adjuk el a süteményeket. Szerencsére a nyuszi segít húsvéti sütit választani a gyerekeknek!

Nosalty

További cikkek

Csodás húsvéti torták

Ha idén nemcsak aprósüteményeket szeretnél felszolgálni az ünnep alkalmával, akkor készíts egy csodálatos, elegáns tortát húsvétra!

Retró húsvéti ételek

Egy jó sonkatekercs vagy töltött tojás, fasírt és répatorta? Nálunk többek között ezek jelentik a retró húsvéti ételeket. Nálatok? Nézzük, szerepelnek-e a listán kedvenceitek!