Gulyásverseny a Juliálison

Családi nap játékokkal, gulyásfőző verseny értékes ajándékokkal, kötetlen üzleti beszélgetések és egy csodás lovas derby, ezt ajánlja az idei Juliális! Ott a helyed! (x)

Te is egy olyan hétvégi programról álmodsz, ahol jól érzi magát az egész család, és a szórakozással töltött idő üzleti szempontból is hatékonyan telik? Megtaláltad! A Juliális a vállalkozók családi napja, ahol a kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a kedvükre való játékos elfoglaltságot, sőt délután még a 92. Magyar Derbyn is részt vehetnek!

Mi is az a juliális?

A juliális egy majális júliusban. Az idén július 6-án, vasárnap, 9–18 óra között a Kincsem Parkban. Idén 4. alkalommal rendezik meg a BNI (Business Network International: a világ és hazánk vezető networking szervezete) és a Trade magazin (hazánk vezető FMCG b2b lapja), ezt a közösen alapított eseményt. Budapesten, minden év júliusának első vasárnapján, az év legnagyobb lovas derbyjének kísérőeseményeként összegyűlik az a 8–10 ezer ember, aki egy egész napon át szeretné jól érezni magát családjával, barátaival, kollégáival, üzleti partnereivel. A találkozón lesz rengeteg gyerekprogram, értékes tombola, tréfás sportverseny, sátras, céges bemutatkozás, kóstoló, üzleti networking program, érdekes beszélgetés ismert emberekkel… és megannyi más!

Készül a Juliális gulyása!

Az idei 4. alkalommal megrendezendő Juliális családi napon dől el, hogy melyik főző csapat gulyáslevese érdemli ki a „Juliális gulyása” címet.

Most először az esemény része a SPAR-Maggi gulyásfőző-verseny is, amelyet a SPAR Regnum, Maggi, Hewa, Aquarel márkák támogatnak, és ahol 5 fős amatőr főzőcsapatoknak drukkolhatnak a jelenlévők, vagy akár recepteket is vihetnek, jó tanácsokat adhatnak a lelkes szakácsoknak.

A csapatok indulási készletként 5 kg sertéshúst kapnak a helyszínen Vas Zsolttól, az óriásplakátokról is jól ismert Spar-hentestől, majd a Maggi csomagolásokon visszaköszönő vagy reklámfilmekben feltűnő Csibék adják át a Maggi gulyáskockákat. Ezen kívül, minden egyéb, a csapatok saját titkos receptúrája szerint kerül majd a nagy bográcsba.

Az eredeti gulyás Ínyesmestertől recept

Mit nyerhetnek a legízletesebb gulyást készítő csapatok?

A főzőverseny első 3 helyezettjét díjazzák a szervezők – ugye, nem is nehéz 10 csapatból dobogósnak lenni?!

A nyeremények:

  • a csapatkapitány súlyával megegyező SPAR Regnum sertéshús mennyiség (akár egy következő bulira, csapatépítőre)
  • az induló csapat minden tagja számára 1-1 Nestlé ajándékcsomag,
  • a három csapat számára 1-1 Hewa ajándékcsomag,
  • egy Napfény Zamata zöldségkupon, amely fedezi a következő csapatépítő közös főzés minden zöldségigényét

...és hogy szomjas se maradjon senki, egy karton finom bor, továbbá Aquarel ásványvíz szomjoltáshoz és főzéshez egyaránt rendelkezésére állnak a csapatoknak.

Aki kíváncsi, melyik csapat, milyen recepttel nyer, vagy szurkolni, jó tanácsot adni szeretne, esetleg csak egyszerűen a vasárnapot akarja tartalmasan eltölteni családjával a Juliálison, bátran csatlakozzon! A Juliális idén mindenkire vár, arra is, aki szereti a gulyáslevest, és arra is, aki nem! Július 6-án, vasárnap Juliális a Kincsem Parkban, a Magyar Galopp Derby kísérőrendezvényeként egész nap!

Esemény Információk

Szervezők: BNI – a világ és hazánk vezető networking szervezete – és a Trade magazin, a hazai piac első számú fmcg szaklapja.

Esemény: Juliális – A vállalkozók családi napja

Időpont: 2014. július 6., vasárnap, egész napHelyszín: Kincsem Park (1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.)

A rendezvényen való részvétel egész nap ingyenes!

A Juliális programjaiért kattints ide!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.