Gordon Ramsay nem hagyja gyerekeire vagyonát halála után - de vajon miért?

Százmillió dollárokat ér, mégis azt a döntést hozta, hogy nem hagyja gyerekeire hatalmas vagyonát. Egyszerű magyarázata van.

Gordon Ramsay tavaly 54 millió dollárt keresett - legalábbis a Forbes szerint - , gyerekeivel kapcsolatban mégis négy lábbal áll a földön: azt szeretné, ha értékelnék, amijük van, és ők maguk küzdenének meg felnőtt korukban a pénzért és a sikerért - írja a Food & Wine.

"Sosem a pénz motivált - nem ez a legfontosabb a karrieremben, és a srácokat is így nevelem."

Mathilda, Megan, Jack és Holly, a négy gyerek emiatt például nem repül szüleivel első osztályon, és apjuk szigorún ügyel rá, hogy esetleges gasztrokarrierjük se azért menjen majd gördülékenyen, mert Ramsay-gyerekek.

A Ramsay-gyerekek

A több Michelin-csillagos étteremmel is rendelkező Gordon gyerekei nem is esznek minden nap apjuk főztjéből...

"...múltkor elmentünk a Royal Hospital Road-ba, (ami 3-csillagos étterme Chelseaben), hogy megünnepeljük Megan 16. szülinapját, és ez volt az első alkalmunk itt együtt a gyerekekkel" - meséli.

A végrendeletben sem ők az örökösök - nem spúrságból, pusztán hogy ne kényeztesse el őket. Felesége, Tana és ő annyiban megyeztek meg, hogy minden gyerekük majdani lakásának 25%-át állják, de ennyi.

"Szuperszerencsés vagyok, hogy 15 éve ilyen sikeres karrierem van, és tényleg egy vagyonra tettem szert, de mindent meg is becsülök, amim van."

Tavaly Ramsay volt a Forbes legjobban kereső hírességei közt az egyetlen séf, ráadásul a Hupikék Törpikék animációs mozifilm egyik eredeti szinkronhangja is ő lesz - nyugi, a káromkodások felül lesznek vizsgálva - a gyerekek érdekében.

Ezeket olvastad már?

Címlapról ajánljuk

További cikkek