Gordon Ramsay abbahagyja

Tizenkét évad, 123 vendéglő és több mint tízezer káromkodás után a világhírű skót séf abbahagyja a Gordon Ramsay – A konyha ördöge című sorozatát.

A mesterszakács ezt saját weboldalán jelentette be, és elmondta: a jelenleg Amerikában futó hetedik évad utolsó részeit még leforgatják, de utána már nem készítenek új epizódokat. A sorozat 2004-ben indult Nagy-Britanniában, az ott elkészített öt mellett 2007-től az Egyesült Államokban még hét évadot vetítettek le. A valóságshow-ban Ramsay csőd szélén álló éttermeket karolt fel és reformált meg a maga könyörtelen, vulgáris, megalkuvást nem ismerő stílusában.

A Gordon Ramsay – A konyha ördöge (angolul Kitchen Nightmares) bejárta az egész világot, 150 országban, köztünk nálunk is hatalmas rajongótábora alakult ki. A nemzetközi tévés siker persze nem mindig ragadt át a műsorban szereplő éttermekre, az utólagos felmérések szerint a séf által felkeresett vendéglők több mint fele még így is befuccsolt, sőt olyan tulajdonosok is voltak, akik egyenesen Ramsay kreatív átalakításait okolták a kudarcért.

Azt még nem tudjuk, hogy mihez is kezd a séf ezután, ám mi addig is még jókat szórakozhatunk az összesen 10 197 káromkodást tartalmazó korábbi részeken:

{ SZAVAZAS }

(via Eater.com)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek