Sütni-főzni csak jó kedvvel és lelkesedéssel lehet.
Glaser: szeret új ízeket próbálgatni
Sütni-főzni csak jó kedvvel és lelkesedéssel lehet.
Sütni-főzni csak jó kedvvel és lelkesedéssel lehet.
Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!
Nincs mese, ma egy igazán laktató és kiadós egytálétel lesz az ebéded, ne is ellenkezz! Ezekből ráadásul tuti marad másnapra is...
NosaltyA frankfurti leves olyan étel, melyet már a menzán is sokat szerettünk. Most pedig, hogy beköszöntött az ősz, érdemes lehet otthon is elkészíteni, kis múltidézés gyanánt.
NosaltyHa nem akarunk sokat bajlódni a mai desszerttel, az egyik most következő sütésmentes süti lesz a megmentőnk. Mert a hűtőben is ugyanúgy készülhetnek csodás édességek!
NosaltyTudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.
Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?
A mai menüvel mindenki jóllakik, sőt lehetséges, hogy még vacsorára is marad valamelyik mennyei fogásból.