Ennyire szép kislány volt gyerekkorában Geszler Dorottya

Geszler Dorottya szívesen oszt meg magáról gyerek- és fiatalkori fotókat is. Az egykori szépségkirálynő 52 évesen is fantasztikus formában van.

Geszler Dorottya 1989-ben lett Miss Hungary 3. helyezett. Még ugyanebben az évben a Magyar Televíziónál kezdett dolgozni, többek között a Szerencsekerék, Zenebutik és a Játék határok nélkül című műsorokból is ismerős lehet. 

Az ötvenkét éves Geszler Dorottya rendszeresen edz, ma már pilates-edzőként dolgozik és hosszú évek alatt átalakította a testét. Néha egy-egy bikinis fotót is megoszt magáról, ezek rendre osztatlan sikert aratnak.

Korábban úgy nyilatkozott, ha kapna felkérést, szívesen visszatérne a képernyőre is.

„A táncpedagógus diplomám már megvolt, de sosem használtam. Amikor utánajártam, kiderült, először aerobic-oktatóként kell vizsgáznom, csak utána jöhet a pilátes. Itthon és külföldön is képeztem magam…

Egy ideig volt átfedés, vezettem életmódműsorokat, de a hangsúly áttevődött a pilátesre, a tévé pedig háttérbe szorult. Ennek ellenére sosem mondom, hogy sose, ha olyan feladat találna meg, örömmel ülnék ismét a kamerák elé!

Dorottyának egy lánya van, a ma már 26 éves Laura, aki Spanyolországban él, és idén ment férjhez.

„Kicsit csendesebb voltam mostanában itt, pedig nagyon mozgalmas nyaram volt, sok minden történt… Nem is kis dolgok! A legörömtelibb, hogy boldog örömanya voltam a lányom esküvőjén! Nagyon izgalmas volt szervezni, készülődni… Képzeljétek el, Laura menyasszonyi ruháját az első helyen megtaláltuk, (ami valljuk be, ritkaság), de az én ruhámat az utolsó pillanatig keresgéltük” – árulta el egy korábbi bejegyzésében Dorottya. 

Jelenleg A Konyhafőnök VIP-ben láthatjuk, ahol kisebb-nagyobb sikerrel boldogul, séfjét, Sárközi Ákost néha az őrületbe kergeti.

A középdöntő hetén amíg a kékek igyekeznek minél gyorsabban haladni a feladataikkal, Geszler Dorottya megfeledkezett a mikróba tett csokoládéról, aminek az üvegtálja megadja magát a hő hatására.

Címlapkép: RTL sajtóklub

Szerző: Németh Orsi


Még több inspiráló sztori:

Címlapról ajánljuk

További cikkek