Fuss az Unicef-csapattal, és támogasd kampányunkat!

Indul a Vivicittá Városvédő futás. A résztvevők saját maguk és szervezésükben mások is támogathatják az Unicef gyermekvédő kampányát. Jelentkezz és segíts Te is!

Egyéni indulók és csapatok jelentkezését várjuk, akik támogatásgyűjtéssel segítik az UNICEF 100%-os oltottságprogramjának megvalósulását!

Évente 1,5 millió gyermek hal meg védőoltással megelőzhető okok miatt!

Az UNICEF Magyar Bizottsága idén április 18-án és 19-én ismét képviselteti magát a Telekom Vivicittá Városvédő futáson, nagyszerű lehetőséget biztosítva az UNICEF 100%-os oltottságot megcélzó kampányának támogatására mindenkinek, futóknak és nem futóknak egyaránt.

Mi az a 100%-os kampány?

A gyermekek 20%-a mind a mai napig nincs beoltva. A 100%-os kampány során a lehető legtöbb nem beoltott gyermekhez szeretnénk eljutni, a gyermekbénulást felszámolni, az immunizációs arányt növelni a leginkább sújtott országokban (Afganisztán, Angola, Csád, Kongói Demokratikus Köztársaság, Nigéria, Pakisztán, Dél-Szudán, Jemen), így növelve a gyermekek esélyeit az ÉLET-re. A gyermekbénulás (poliomyelitis) egy rendkívül fertőző vírusos megbetegedés, amely az idegrendszert támadja meg, s főként az öt év alatti gyermekeket érinti. Általában a legszegényebb és legkiszolgáltatottabb gyermekek azok, akik nem részesülnek védőoltásban. Az UNICEF és partnerei erre a kihívásra globális összefogással válaszolnak annak érdekében, hogy a legnehezebben elérhető gyermekek oltását is sikeresen biztosítsák.

A 100%-os kampány során gyűjtött támogatások az alábbiak szerint oszlanak meg:

  • 50% a rutin immunizálásra
  • 50% a gyermekbénulásra (a gyermekbénulás globális felszámolására irányuló kezdeményezés (GPEI) része – lásd lent)

Az érintett nyolc országot azért választottuk ki, mert ezekben magas a beoltatlan gyermekek aránya, és/vagy a rutin átoltottság kevesebb, mint 70%-os, illetve gyermekbénulással fertőzött, korábban poliómentes, de most újrafertőzött vagy veszélyeztetett országokról van szó.

Hogyan lehet hozzájárulni a kampányhoz?

Várjuk futókövetek jelentkezését, akik részt vesznek a Vivicittá Vársovédő Futáson az UNICEF-csapat tagjaiként. Részvételükhöz egy adománygyűjtési kampány szervezését kérjük. A gyűjtés szervezése egyszerű, cserébe egy lendületes és elkötelezett csapat tagjaként rengeteg segítséget adhatnak az UNICEF-nek célja megvalósulásához!

A követek gyűjtését minden módon segítjük, a versenyen pedig UNICEF-es pólót biztosítunk!

Várjuk gyermekek jelentkezését! TÁMOGASD TE IS A 100%-KAL A GYERMEKEKÉRT KAMPÁNYUNKAT!

Várjuk futó gyermekek jelentkezését szülőkkel, akik részt vesznek a Telekom Vivicittá Városvédő Futáson április 18-án, az UNICEF-csapat tagjaiként. Részvételük esetén 2000 Ft adományért egy pólót ajándékozunk minden gyerkőcnek.

Gyermekek jelentkezését várjuk, akik segítik az UNICEF 100%-os oltottság programjának a megvalósulását!

FUSS VELÜNK, ÉS SEGÍTS AZ ADOMÁNYGYŰJTÉSBEN, VAGY TÁMOGASD FUTÓINKAT2015. ÁPRILIS 18-ÁN ÉS 19-ÉN A TELEKOM VIVICITTA VERSENYÉN!A RÉSZLETEKÉRT KATTINTS IDE

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek