Fuss Pancho, fuss!

Az olasz származású Nic Bello csivavájával, Pancho-val vált az internet népszerű szereplőjévé: ő az a kedvenc, aki állítólag még jógázni is tud. De megnevettetni biztosan.

Nic és Pancho YouTube-oldala mára az egyik leglátogatottabb videós blog lett (akárcsak a sztárapuka, Tom Fletcher és kisfia, Buzz oldala), rendszeresen jelentkező reality sorozatukban nagyokat hüledezve nézheted meg, hogy tanul angolul a kis csivava, vagy hogy éppen hogyan veszi ki a részét a takarításból, hogyan gyűjt Halloween-cukorkákat, az egyik epizód szerint pedig még nyakatekert jógapózok bemutatására is képes volt.

Az alábbi videón Pancho egyébként pont nem csinál túl sok mindent, csupán gazdája hatására négykézláb röpül a hóba, és egyszerűen csak élvezi a téli vakációt az olaszországiBardonecchiában. Valahogy így:

Persze Nic, a gazdi a videó megjelenése után megnyugtatott mindenkit, hogy Panchónak nem esett baja a hóban való repülés után, ő csupán arra volt kíváncsi, hogy kutyája hogy oldja meg a magas hóban való futkározást. Hamar ki is derült, hogy tulajdonképpen sehogy, de mielőtt bárki állatkínzásra gyanakodna megnyugtatjuk, egy egyszerű trükkfelvételről van szó, de annak tökéletesen szórakoztató.

Nézd csak, Pancho továbbra és él is virul:

Ez is érdekelhet!

Te is képtelen leszel abbahagyni a nevetést, ha megnézed ennek a kisfiúnak a reakcióját a pitypangfújásra!

Címlapról ajánljuk

További cikkek