Fürdőszobai berendezés csokiból

Van fölösleges 31 millió forintod? Akkor vásárolj kizárólag belga csokiból készült fürdőszobai berendezést!

A brit Bathrooms.com fürdőszobai berendezéseket forgalmazó vállalat dolgozói megelégelték, hogy vásárlóik egyre gyakrabban "fürdőszobai édességek" (bathroom sweets) kulcsszóra keresnek rá a honlapukon fürdőszobai berendezések (bathroom suits) helyett (a két szó kiejtése ugyanis elég hasonló). Ezért úgy döntöttek, kielégítik ezt a speciális igényt, és merő heccből megalkották a legjobb minőségű belga csokiból készült fürdőszobát.

A kád, a vécé, a mosdókagyló és a bidé is 9,4 millió kalóriányi mesés belga csokiból készült, és közel 40 kilót nyom. A poénnak indult projektről azonban kiderült, üzletet is lehet belőle csinálni, a cég tehát eldöntötte, 133 ezer dollárért (kb. 31 millió forintért) megvásárolhatóvá teszik a berendezést. Bár egyáltalán nem használható valódi fürdőszobai funkciókra, a csokibútorok hat hónapos szavatossági idővel rendelkeznek, ez idő alatt tehát bátran fogyaszthatók, és még ezután is évekig tárolhatjuk szobahőmérsékleten.

(via 7online.com)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.