Fürdőszobai berendezés csokiból

Van fölösleges 31 millió forintod? Akkor vásárolj kizárólag belga csokiból készült fürdőszobai berendezést!

A brit Bathrooms.com fürdőszobai berendezéseket forgalmazó vállalat dolgozói megelégelték, hogy vásárlóik egyre gyakrabban "fürdőszobai édességek" (bathroom sweets) kulcsszóra keresnek rá a honlapukon fürdőszobai berendezések (bathroom suits) helyett (a két szó kiejtése ugyanis elég hasonló). Ezért úgy döntöttek, kielégítik ezt a speciális igényt, és merő heccből megalkották a legjobb minőségű belga csokiból készült fürdőszobát.

A kád, a vécé, a mosdókagyló és a bidé is 9,4 millió kalóriányi mesés belga csokiból készült, és közel 40 kilót nyom. A poénnak indult projektről azonban kiderült, üzletet is lehet belőle csinálni, a cég tehát eldöntötte, 133 ezer dollárért (kb. 31 millió forintért) megvásárolhatóvá teszik a berendezést. Bár egyáltalán nem használható valódi fürdőszobai funkciókra, a csokibútorok hat hónapos szavatossági idővel rendelkeznek, ez idő alatt tehát bátran fogyaszthatók, és még ezután is évekig tárolhatjuk szobahőmérsékleten.

(via 7online.com)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek