Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

#FőzzAGYERMEKEKÉRT - te is egyszerűen segíthetsz

Főzz valami finomat, hívd össze a barátaidat, akikkel jól érzed magad. Itt az ideje, hogy fakanalat fogjatok és tegyetek valami jót! (x)

Ennek jegyében született meg az UNCEF Magyarország #FőzzAGYERMEKEKÉRT programja Fördős Zé és a Street Kitchen kiemelt támogatásával.

Az UNICEF kérése

Itt az idő, hogy mindenki fakanalat ragadjon, vagy legalább vendég legyen! Az UNICEF Magyarország arra kéri a gyerekek sorsa iránt elkötelezett baráti társaságokat, hogy szervezzenek összejöveteleket, azt a pénzt pedig, amit egy üveg borra, virágra, vagy más ajándékra költenének, ajánlják fel a szervezet legelesettebb gyerekeket támogató munkájára.

Fördős Zé tippei

„Ebben a programban az a jó, hogy nem kell mást tenned, mint amit egyébként is teszel, főleg karácsony táján, vendégül látod a haverokat vagy te magad mész vendégségbe. Szórakozunk, élvezzük egymás társaságát, közben pedig segítünk is. Mindenki felépítheti a saját kampányát a Te is tehetszoldalon, amelybe aztán bárki beszállhat támogatóként” – mondta Fördős Zé, aki hasznos tippeket is megosztott a vendégvárókkal.  

Kiknek segíthetsz

Hogy kinek segíthetünk a jókedvű reggelikkel, vacsorákkal és más összejövetelekkel? A világon jelen pillanatban 156 millió 5 évesnél fiatalabb gyerek alultáplált, vagyis nem éri el a korának megfelelő magasságot és súlyt. Évi hárommillió gyereket veszítünk el a nem megfelelő táplálkozás következményekét. Az UNICEF azért küzd, hogy minden gyerek egészséges táplálékhoz jusson, ehhez pedig a te támogatásodra is számít!  

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!