A Food Truck Show zsűrijében ezúttal az ízHUSZÁRok is megmondják, kik lehetnek idén a legjobbak

Idén is begördül a streetfoodkonvoj a Kincsem Parkba! Mi pedig végigkóstoljuk a legjobb falatokat kínáló kocsikat, és díjazzuk a legjobbakat! Vigyázat, jövünk! 

2018. május 5-6-7. Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show vár idén is a Kincsem Parkban. Ezen a frenetikus eseményen50 büfékocsi, ló- és agárversenyek, ingyenes gyerekprogramok, utcazenészek várják a látogatókat.

A street food autókat pedig ezúttal az ízHUSZÁROK fogják díjazni: Hering András, Bodor Tamás és Hajnal Stefi kegyelmet nem ismerve zsűrizik majd a kocsikat!

A három tagú ítélőbizottságunk három kategóriában ad át elismerést:

  • A legjobb Húsos Truck

  • A legjobb Vega Truck

  • A legjobb Édes Truck

A food truck kocsik tesztelésekor szempont lehet a dizájn, a kiszolgálás, a minőség és persze az ízélmény is. A zsűri nehéz helyzetben van, hiszen 50 kocsi közül kell mindösszesen hármat kiemelnie. De mik azok a tényezők, amik a szigorú zsűritagoknak igazán fontosak?

Bodor Tamás "Húsos front"

,,A minőség és a dizájn nagyon fontos, engem meg lehet vesztegetni a jó külcsínnel. Ezen kívül keresem a fura ízpárosításokat, az édes-savanyún túl is! Na meg szerintem mindennek akkor van jó íze, hogyha jó zsíros. Szóval nekem a legfontosabb a jó design és a lucskos, alkarig csurgó, szaftos-szószos hús! Legyen a kajában valami kis csavar is, nem szeretem, ha valaki vakon követi a gasztrotrendeket."

Hering András "Zöld szekció"

,,A legfőbb szempont az alapanyagok kiválasztása: számomra fontos, hogy minőségi hozzávalókkal készüljenek a street food-os fogások is, és gondosan válogatva, helyi termelőktől szerezzék be őket. Számít, hogy gyorsan hozzájussak az ételhez, és valami új élményt nyújtson. Ha ezek működnek, akkor nem lesz gond. Amúgy szerintem az a legfontosabb, hogy minden ételnek legyen lelke, ez pedig már egy harapás után is kiderül."

Hajnal Stefi "Édes oldal"

,,Egy food truck legyen figyelemfelkeltő és színes. Ízek terén nyújtson többet és mást, mint egy átlag hambis- vagy fagyiskocsi bármelyik strandon. Mindegy, hogy ötletes papírtányéron kapom a kaját fa evőeszközökkel, vagy kézzel-lábbal kell, hogy egyek, nem ez számít. Én az elérhető árakat tartom szem előtt, és fontos számomra az is, hogy megkapó dizájn vegyen körül, akár a külsőről, akár a belsőről legyen szó. És vigyázat, én tényleg szigorú vagyok! "

Találkozunk a Kincsem Parkban!

És ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

Segítség, nemsokára ilyen lesz az IKEA húsgolyója?

Címlapról ajánljuk

További cikkek