Tekerd fel a megszokott piskótalapot vad, citromos-málnás töltelékkel – VIDEÓ!

Nem sok izgalom jut mostanában az életünkbe, egyik nap olyan, mint a másik. Dobd fel a kedved egy jól ismert régi kedvenccel, de vigyél bele egy kis csavart is: készíts citromos-málnás-mascarponés piskótaroládot! (x)

Ha szereted a pihe-puha tésztájú, retró, sárgabaracklekváros piskótaroládot, de vegyítenéd a nosztalgikus ízeket valami vadabbal és izgalmasabbal, akkor variáld a tölteléket: mi ezúttal a mascarpone és a habtejszín krémességét hoztuk össze egy intenzív színű málnalekvár édességével és némi savanykás citrommal. Videón mutatjuk, hogyan készítsd, lépésről lépésre!

Keress még több konyhai praktikát a Konyha - Vágod? rovatunkban!

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek