4 tipp, hogy fenntartható legyen a gyerekszoba

Az élet sok területén a tudatosságra és fenntarthatóságra törekszel? Akkor ne maradjon ki a gyerekszoba sem, amit néhány egyszerű tippel könnyedén környezetbaráttá lehet varázsolni. Mutatunk nektek 4 tippet, ami segít, ha változtatnál!

A lakás minden helyiségét fel lehet vértezni fenntartható megoldásokkal kezdve az alapanyag használattól az energia felhasználás módjáig. Mi most abban segítünk nektek, hogy praktikus és nem túl gondolt módon, hogyan tudjátok a gyerekszobát is fenntarthatóvá tenni. Íme, 4 tipp a gyerek-és környzetbarát szobáért!

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is segíthetnek a zöldülésben:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

8 húsmentesen izgalmas fogás, melybe bulgur főtt

A bulgur az alternatív köretfajták közül is kiemelt szerepben tündököl: mindenki imádja, legalábbis mi ezt tapasztaljuk. Íze a tarhonya, a rizs és a tészta között billeg, irtó gyorsan elkészül, felszívódása pedig kedvezőbb és lassabb, mint gondolnánk.

Nosalty

További cikkek