A Nagy Felvágottkvíz – Te felismered a szalámikat, sonkákat?

Ma már számtalan felvágottal találkozhatunk a boltok húspultjaiban, éppen ezért mutatunk most nektek nyolc kérdést, amire csak a legnagyobb felvágottszakértők tudják a helyes válaszokat!(x)

Mi a különbség az olasz és a zala felvágott között, hogyan néz ki egy eredeti mortadella sonka, és mitől lett téli a szalámi? Most kiderül, mennyit tudsz a felvágottakról!

A cikk és a játék támogatója a Gallicoop, a glutén-, színezék- és laktózmentes Gallio felvágottak gyártója.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek