Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezzel a módszerrel csökkentheted a villanyszámlád legkönnyebben

Egy rendszer a lakásba és nem marad sötét hely sosem. Amerre mész, világos lesz úgy, hogy közben energiát spórolsz. (x)

Maradjon fókuszban az energiahatékonyság

Biztos sokan rájöttetek már, hogy nem másról mint a mozgásérzékelőkről lesz szó. Korábban ezzel kapcsolatban csak irodákban gondolkodtunk, mára már nem elképzelhetetlen egy ilyen központi vezérléses megoldás telepítése a lakásban, és házunk körül sem.

Telepítési helyek

A világítási rendszer érzékelőit a falra és a plafonra is szerelhetjük. Hatókörük ennek megfelelően változik, nézzük, hogyan:

  • A mennyezeti érzékelő 360 fokos szögben, tehát teljes körben érzékeli a mozgást.
  • Fali érzékelőknél több lehetőség létezik: 140-180 és akár 360 fokos szögben, vagyis félkörívben is, maximálisan 8 méter távolságig kapcsolnak be a mozgásra.

Mozgásérzékelő fajták a helyiségek szerint

Kivitelezés szerint választhatunk esztétikus süllyesztett és normál felületi rögzített mozgásérzékelőket, mindenhová a megfelelőt: természetes fény nélküli és ezzel rendelkező helyiségekbe, folyosókra, kisebb kamrába, nagyobb raktárakba, zárt garázsba és kültéri nedves környezetbe egyaránt.

Költséghatékony működésre tervezve

Ezek a rendszerek csak akkor kapcsolnak be ha mozgást érzékelnek, aztán, ha ez megszűnik, automatikusan lekapcsolják a villanyt, például akkor, amikor valaki használja, majd elhagyja a lépcsőházat.  Nem marad véletlenszerűen órákig égve egy villany sem. Ezzel a metódussal és a telepített energiatakarékos égőkkel közösen tudunk leghatékonyabban spórolni a napi energiafogyasztásunkon.

Keress energiatakarékos mozgásérzékelő-rendszereket a Legrand kínálatában itt!

Szólj hozzá!
https://ad.adverticum.net/t/?z=2201&g=5702800&b=570279500&h=[LOCATION]&p=2

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!