Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezzel a figyelmességgel gondolt a dolgozóira az Aldi

Új légtisztító berendezés került az Aldi logisztikai központjába, ami a raktárban szálló por jelentős részét kiszűri, ezzel pedig kellemesebb munkakörnyezetet biztosít.

Az Aldi logisztikai központjába a dolgozók legnagyobb örömére profi légtisztító berendezést telepített a cég, melynek köszönhetően a raktárban egész napos munkafolyamatok során felhalmozó por 70-80 százalékát képes kiszűrni az új rendszer – írja a Napi.hu

Az 53 ezer négyzetméteren elterülő épületben óriási a pörgés, országszerte innen indulnak útjukra a termékek, így az élelmiszerek és egyéb fogyasztói cikkek be- és kiszállítása jelentős mennyiségű por felhalmozódását vonja maga után. A 400 dolgozó mindennapi rutinjának során nap mint nap 220 kamion fordul meg az egylégterű térben, a szálló por eddig főként a raklapokon érkező árumozgatás következményeként került a levegőbe. 

A svájci Zehnder Clean Air Solutions 24 újonnan felszerelt porszűrője mostantól viszont nemcsak a dolgozók egészségének kedvez – akik már vissza is jelezték, sokkal jobb a közérzetük, mióta sokkal tisztább levegőben tölthetik el a munkaóráikat - , de 30 %-kal csökkentette a takarítási költségeket is. A megoldás növeli a gyakori karbantartást igénylő munkagépek élettartamát is, hiszen nem kell őket folyamatosan portalanítani. 

Ezeket olvastad már?

Via napi.hu

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!