Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezt a gyönyörű otthont 10 NAP ALATT építették meg

Tíz nap, közel 25 millió forint. Hogy milyen lett a végeredmény? Mutatjuk! 

Oroszország délnyugati részén, Kazan erdejében található az a közel 110 négyzetméter alapterületű, DublDom nevű előre gyártott ház, amit a moszkvai székhelyű építészcég, a Bio Architects tervezett és húzott fel 10 nap alatt. 

A cég egyébként nem csak egy méretben gyárt lakhelyeket: a 26 négyzetméterestől egészen a 120 négyzetméteresig rendelhetőek a gyönyörű faházak, áruk pedig 7 és 30 millió forint között mozog.
 
Az épületek nemcsak esztétikailag igényesek, de viszonylag pénztárcabarát elemekből is állnak. A nagy ablakok és a fém igazán modern külsőt adnak a házaknak, amelyeket mindössze 10 nap alatt húznak fel. 
 
Például ezt a nyolc szobás, 25 millió forintba kerülő otthont egy család számára tervezték és építették. A család korábban egy évig tesztelte a kisebb, 40 négyzetméteres DublDom-ot, majd úgy döntöttek, hogy a nagyobb változatot rendelik meg. A nagy tetőablakoknak és üvegfalaknak köszönhetően a ház rengeteg természetes fényt kap, és a belső terek fehérre színben úszva olyan hatást adnak, mintha a természetben, szabadon élnénk. 
Fantasztikus kivitelezés, jó ízlés és a profizmus találkozik ezekben a mobilházakban.
 
A gerendák igazán hangulatosak, az egész házat meghatározzák.
 
 
A konyhában is megtalálható minden, ami csak a sütés-főzéshez szükséges lehet. Az óriási tetőablakok pedig igazi kiegészítői a helyiségnek, amik segítségével egyáltalán nem nyomasztó a konyhában tevékenykedni. 
 
 
Óriási, nyitott, egy térben lévő étkező-nappali. Modern, fiatalos megoldás. 
 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!