Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezt csinálják azok, akiknek mindig patyolattiszta a konyhája

Rendet teszel a konyhában, de egy órán belül ugyanolyan kupi van, mint korábban? Hogy csinálják a profik? Most lehull a lepel! 
Mi a titkuk azoknak, akiknél mindig patinás rend uralkodik a konyhában? A válasz egyszerűbb, mint gondolnád, ráadásul a szemed előtt van! Vezess be néhány apró szokást! 
 
 

Tegyél rendet a konyhapulton!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AKSENOVA NATALIYA (@aksenova.design) által megosztott bejegyzés,

 
Valójában csak elsőre nehéz, de ha bevezeted a mindennapi rutinba, fel sem fog tűnni: a konyhai gépeket, turmixokat, kávéfőzőt, de a konyhapulton tartsd, mert nehezebben tudod megtisztítani a felületet, ráadásul óriási helyet foglalnak el, valamint gyorsan porosodnak. Éljen a letisztult konyhapult. 
 

Minden menjen a mosogató alá!

 
A szivacsokat, mosogatószert és rongyokat mindig tedd a mosogató alá, azaz ne legyen szem előtt. Próbáld ki, a konyhád sokkal hívogatóbb lesz ezzel az apró trükkel. Talán azt pedig már mondanunk sem kell, hogy a szemetes se legyen szem előtt, hasonlóképp rejtsd el a mosogató alá. 
 

Aranyszabály: mindig legyen üres a mosogató 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our Bungalow Project (@bungalowproject35) által megosztott bejegyzés,

 
Bizony az edények gyorsan felhalmozódhatnak a mosogatóban. Inkább moss el azonnal mindent, különben elszabadulhat a pokol. Később hálás leszel ezért saját magadnak, hidd el!
 

Rend a lelke mindennek! 

 
Fontos, hogy minden konyhai eszközödnek meglegyen a maga helye, de semmiképp se a tűzhely köré gyűjtsd mindent, mert az maga lesz a katasztrófa. Gondolj bele, ahogy főzöl az olaj és egyéb zsiradékok könnyen fröccsenhetnek ezekre a tárgyakra, amiket később súrolhatsz. A tűzhely körüli rész inkább kevésbé legyen telezsúfolva, jobban jársz! 
 

Ez is érdekes lehet:

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!