Ezeket a bonbonokat élmény elkészíteni, ajándékozni és megkóstolni is

Bár a Karácsony még egy picit odébb van, ahhoz sosincs túl korán, hogy elkezdjünk a szeretteinknek szánt ajándékokon gondolkodni.

A lehetőségek sora ma már szinte végtelen, a képzeletünknek csak a pénztárcánk szabhat határt. Sokszor mégsem könnyű a választás, mert a szemünk előtt mindig ott lebeg a bizonytalanság, hogy a barátnőnek nem tetszik majd az ajándékba szánt pulcsi, hogy apu olvasta már a kiválasztott könyvet, az unokahúginál pedig lejárt lemez, amiért fél évvel ezelőtt még rajongott. Szerencsére vannak olyan ötletek is, amikkel nem lehet melléfogni!Ilyenek az élmény alapú ajándékok, azon belül is a kézműves tanfolyamok.

Ezeken a programokon egy szakértő vezető útmutatásait követve, saját kezűleg készíthetünk el olyan dolgokat, amikről nem is gondoltuk volna, hogy képesek vagyunk. A manapság egyre népszerűbb foglalkozások közül is az egyik legizgalmasabb a bonbon vagy csokoládé készítés, amivel garantált a siker. Hogy miért? Mert a csokoládé egy azon ritka dolgok közül, amit az emberek 99 százaléka szeret. Legyen fiatal vagy idős, nő vagy férfi, mindenkinek melegséggel tölti el a szívét, ha meghallja a csokoládé szót.

De mitől lesz igazán finom a bonbon? A kiváló alapanyagok, a magas minőségű belga csokoládék és a gondosan elvégzett lépések mellett a legfontosabb a szeretet, amit a bonbon készítő tanfolyamon te magad beletehetsz ezekbe az apró finomságokba. Ebben nyújthat Neked segítséget Gulyás Gyöngyvér, a Lady Lavender Csokoládé Manufaktúra alapítója, aki több mint 5 év szakmai tapasztalattal a háta mögött tart elsöprő sikerű csokoládé és bonbon készítő tanfolyamokat. Gyöngyi vezetésével egy igazán izgalmas, interaktív tanfolyamon nyerhettek betekintést a bonbon készítés történetébe. A szórakoztató érdekességek mellett az alapanyagokról is sokat tanulhattok, emellett pedig hasznos tippeket, tanácsokat kaphattok, hogy a tanfolyamon megszerzett tudást otthon is kamatoztathassátok. Ráadásul a résztvevők korlátlanul kóstolhatnak a tanfolyam időtartama alatt! Kell ennél több?

Kell! Nekünk is meg kellett kóstolnunk a csokoládékat!

Bonbonkészítő tanfolyamon sajnos nem volt alkalmunk és időnk részt venni, de Lady Lavender csokoládéiból kaphattunk egy kis kóstolót. A bonbonokból nekünk a aszalt szilvás lett a nagy kedvencünk, de egészen különleges ízvilágú a gorgonzolás sajtkrémmel töltött bonbon is. Még sosem kóstoltunk hasonlót, de tetszett, hogy a gorgonzola sós íze a csoki édességével találkozik. A keleties ízek kedvelőinek a masala chai fűszeres tejcsokoládét ajánljuk!

Akár saját kezűleg készített bonbont teszel a fa alá, akár ajándékba adod a bonbon készítő tanfolyamot, mindenképpen nagy örömet szerzel a szeretteidnek, hiszen csokit enni és készíteni is hatalmas élmény.

További infókért és kuponokért keresd felLady Lavenderhonlapját. A csokoládékészítőket követheted a Facebookon is.

Ezeket olvastad már?

Címlapról ajánljuk