Ezek lesznek 2016 gasztrotrendjei

Nemcsak a divatban, a gasztronómiában is vannak trendek - lássuk, mi várható jövőre kajafronton itthon és a nagyvilágban!

Idén a különböző kézműves hamburgerek, a pulled pork szendvics, a fermentált italok, savanyítás és a zsír visszatérése uralta a nemzetközi gasztrotrendet. Közülük pár hozzánk is begyűrűzött, néhány pedig, különösen azok, amelyeket bevándorlók hoztak magukkal, kevésbé lettek népszerűek. Nézzük, mit jósolnak a hozzáértők 2016-ra gasztronómiai trendfronton!

Ez is érdekelhet!

Nem gondolnád, miket esznek a világ különböző pontjain Karácsonykor - 13 kajafotó 13 érdekes ételről!

Via: mashable.com

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!

Nosalty

További cikkek