Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezek az idei nyár konyha- és étkezőtrendjei - hódít a fa és a bohém stílus

Nemcsak minden év, hanem minden évszak egy kitűnő lehetőség arra, hogy alakíts az otthonodon. Mik az idei nyár vezető konyhatrendjei? Összeszedtük!

Az idei szezon nagy visszatérője: fa a konyhában!

Faburkolatok, fa asztalok és székek, kiegészítők minden mennyiségben a lakás bármelyik helyiségében! A fa valójában örök klasszikus, de egy dologra azért érdemes figyelni: nem mindegy a fa típusa, árnyalata és felhasználási módja sem!  Idén érdemes alapvetően a konyhában használni ezt az anyagot és inkább a világos tónusokban gondolkodni.

Női és férfias energiák együtt a konyhában és az étkezőben!

Idén bátran keverjük a férfias és a nőies darabokat, akár a konyhában vagy az étkezőben is! Egy férfiasabb lakásba illő műbőr szék, valamint egy fémes, aranyozott hatású, nőiesebb lámpabúra például most meglepő, ugyanakkor tökéletesen működőképes kombinációt alkothatnak a konyhasziget kiegészítőiként.

Jó hír a bohém stílus kedvelőinek is!

A színes, bohém stílus idén is hódít, amivel könnyedén feldobhatjuk a legunalmasabb konyhát is. A nyár a pihenés, a felhőtlen szórakozás és a kerti partik szezonja, a konyhára is ráfér egy kis stílusfelvarrás, nem? Hajrá!

Fekete konyhák új élete

Sejteni lehetett, hogy a nagy fehér konyha-őrület után, ismét a sötétebb árnyalatok felé húznak a legújabb trendek. Szóval, ha nem festetted még át egy világosabb árnyalatra a konyhabútorod, akkor jól tetted, mert a fekete és sötét tónusok ismét uralják a helyiséget – legalábbis a nyár végéig biztosan!

Ezeket olvastad már?

via TheSpruce

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!