Ezek 2017 legjobb magyar éttermei

Tegnap este kihirdették az idei Volkswagen-Dining Guide Év Étterme győztesét. A tíz legjobbat és a különdíjasokat a Terem Budapestben ünnepelte a szakma apraja-nagyja.

Folyamatosan tájékoztattunk titeket a verseny menetéről. A titkos étteremteszteket végző Giancarlo Perbellinivel a Casa Perbellini két csillagos séfjével készült interjút is olvashattátok az oldalon. Most tényleg csak a lényeget, az ünnepelteket akarjuk megmutatni nektek. Aki teheti, vessen élőben is egy pillantást a legjobb éttermekre, vagy olvassa el az idei étteremkalauzt, már kapható a Volkswagen-Dining Guide 2017 évi Top 100-as listáját bemutató kiadvány.

Amit még érdemes tudni Dining Guideról:

  • 100%-ig független kiadvány
  • a tesztétkezéseit fizeti
  • így marad inkognítóban
  • a benne szereplő éttermeknek nem kell fizetniük a megjelenésért
Palágyi Eszter a Costes séfje

Az idei díjazottak:

Fődíj:

Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díj: Costes

Top 10 étterem:

  1. Costes – Palágyi Eszter, séf
  2. Babel – Langer Gábor, Veres István, séfek
  3. Onyx – Mészáros Ádám, séf
  4. Borkonyha – Sárközi Ákos, séf
  5. Costes Downtown – Tiago Sabarigo, séf
  6. Olimpia – Ádám Csaba, Garai Ádám, séfek
  7. Salon – Wolf András, séf
  8. St. Andrea Borbár – Barna Ádám, séf
  9. Arany Kaviár – Nyíri Szása, Kanász László, séfek
  10. MÁK – Mizsei János, séf
A Bocuse d'Or 2017-es magyar csapata

Különdíjak:

  • K&H private banking-Év Szakácsteljesítménye Díj: a Bocuse d'Or 2017-es magyar csapata – Széll Tamás, Szulló Szabina, Hamvas Zoltán, Szabó Kevin és Vomberg Frigyes
  • Staropramen-Év Street Food Díj: Kemencés Pizzéria
  • Gyulai Pálinka-Év Ifjú Séftehetsége Díj: Olimpia – Garai Ádám, séf
  • Neff-Év Innovatív Konyhája Díj: MÁK – Mizsei János, séf
  • Unicum Riserva-Év Legígéretesebb Konyhája Díj: Babel Budapest – Langer Gábor, Veres István, séfek
  • Nespresso-Év Séfje Díj: Borkonyha – Sárközi Ákos, séf

Gratulálunk nekik!

Még több fotót a Díjkiosztó Gáláról itt találsz!

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek