Világsztár reklámozza a Hell új vízmárkáját

A Hell Energy új vízmárkájának arca egy nagyon népszerű színésznő lett, akiért odavoltunk a 2000-es években.

Eva Mendes színésznő lesz annak az új magyar ásványvízmárkának az arca, amit FloeWater néven indít a Hell – írja a Tények.hu cikkében.

Az aludobozos FloeWater bevezetése az idei évünk egyik legmeghatározóbb és legizgalmasabb termékinnovációja, hiszen egy forradalmian új szűrési technológiát alkalmazunk, az előrecsomagolt kiszerelésnek köszönhetően pedig egy új kategóriába lépünk. Arról nem is beszélve, hogy egy valódi hollywoodi sztár, az elbűvölő Eva Mendes lett a márka arca

– mondta Popovics Adrienn marketinigazgató.
Világsztár reklámozza a Hell új vízmárkáját

A márka 250 milliliteres és 500 milliliteres kiszerelésekben árulja majd termékét, ráadásul egy olyan alumíniumdobozban, mely végtelenszer újrahasznosítható és BPA-mentes belső bevonattal rendelkezik. Szénsavas és szénsavmentes verzióban is a boltok polcaira kerül majd június közepén.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 virágmag, amit júliusban vethetsz el

A kerti munkálatok júliusban sem állnak meg, ha szeretnénk egész évben virágoktól pompázó, színes kiskertet. Bár azt gondolnánk, júliusban minek már elvetni bármit is, de ez a 4 kerti virág már ősszel boldogítani fog, akkor is, ha július derekán veted el a magját!