Erdélyi Kristóf

„Legfőképpen azért jöttem a versenybe, hogy minden figyelmemet a zsűri hozzászólására fordítsam, de a megmaradt kevés figyelmemet azt megpróbálok a lányokra fordítani.”

Név: Erdélyi Kristóf

Életkor: 13

Kitől tanult főzni: Anyukájától palacsintát, apukájától levest és húsételeket, omlettet pedig a TV-ből tanult meg készíteni

Amit a legszívesebben készít: A magyar és a spanyol konyha fogásai

Miért jelentkezett a versenybe:

„Legfőképpen azért jöttem a versenybe, hogy minden figyelmemet a zsűri hozzászólására fordítsam, de a megmaradt kevés figyelmemet azt megpróbálok a lányokra fordítani”

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

„Csakis szívvel, lélekkel lehet finom ételeket az asztalra varázsolni" –...

A Nosalty-közösség nem lenne ugyanaz fáradhatatlan házi szakácsai nélkül, akik minden héten újabb receptekkel rukkolnak elő, ezzel is színesítve az oldalt. Ennek a lelkes csapatnak az egyik tagja Kard Éva "Gizi", aki HÚSBAVÁGÓ receptversenyünkön különdíjat nyert citromos-bazsalikomos patisszonkrémlevesével. Ő mesél most nekünk otthonról, konyháról és főzésről.

Nosalty

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.