Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ennyiért güriznek a KFC dolgozói

Ezer forint feletti órabért ajánlanak a gyorséttermekben. Ez lenne a versenyképes fizetés?

Az állásportálokon és diákszövetkezetek honlapján rengeteg olyan hirdetést találni, amiben gyorséttermek keresnek alkalmazottakat. A legtöbben nem tüntetik fel, hogy mennyit lehet keresni. A KFC honlapján is csak annyit árulnak el, hogy a megfelelő jelöltek  gyors előrelépési lehetőségre, versenyképes fizetésre, bónuszra, cafeteriára, illetve az első kedvezményes dolgozói étkezésre számíthatnak, és 25 százalékos kedvezményt kapnak a Pizza Hut éttermekben és Starbucks kávézókban.

A Pénzcentrum szúrta ki, hogy az egyik budapesti bevásárlóközpontban működő étteremben nem rejtegetik, hogy mennyit lehet náluk keresni: „Fejlődj velünk! 3 hetes tréning után, a dolgozó 1150 forintos órabér – hirdeti Sanders ezredes egy táblán, az azonban nem derül ki, hogy pontosan milyen pozícióban lehet ennyit keresni.

Van viszont a KFC-nek egy ösztöndíjprogramja, amiben a rátermett jelöltek professzionális betanulást és manager tréninget, a szakmai gyakorlat alatt fizetést, bónuszt, borravalót kapnak. A program elvégzésével bruttó 300 000 forintos ösztöndíjat és manager szerződést is ajánlanak.

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!