Ennél egyszerűbb, gyorsabb borsófejtés nincs!

Nincs többé macera és nyűglődés a borsófejtéssel - elég csak bevetned ezt a trükköt, és közben kacagsz egy jót azon, hogy eddig nem így csináltad.

A dolog végtelenül egyszerű: fogod a borsóhüvelyeket, beletöltöd a késes aprítóba, és óvatosan adsz neki egy-két fordulatot. Egy dolog azonban nagyon fontos: ne a késes betétet használd, hanem a műanyag lapátot! Eddig mi sem értettük, hogy ez a kiegészítő mire van, de itt a válasz:

(Címlapkép: Flickr by Robert S. Donovan)

Legújabb receptek

Habkarika

Jóval karácsony előtt elkészíthető, ha nem félünk, hogy az ünnepekre elfogy. Színes zsinegekkel akár a karácsonyfánk dísze is lehet, de celofánba csomagolva gasztró ajándékként is ...

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...