Élő adásban gyulladt ki a konyha - VIDEO!

Megszoktuk már, hogy egy reggeli főzőműsorban minden klappol: a műsorvezetők az ételekről és a főzés folyamatáról beszélnek, az étel pedig parancsra fő vagy sül a maga helyén.

Persze laikusként is tudjuk jól, hogy főzés közben bármikor akadhatnak bakik, amik kikerülhetetlenek: nincsenek ezzel másként a reggeli tévéműsorokban sürgő-forgó, valamilyen gasztro-újdonságot prezentáló műsorvezetők sem.

A lenti videó ad erről tanúbizonyságot, ami a svéd TV4 élő adásában történt meg a reggeli program műsorvezető párosával, akik a március 5-én, a National Cheese Doodle Day-en örömködve próbálták a cheese doodle-t (vagyis a sajtos puffancsot) maguk kisütni. A felvételen pedig megtörténik az, ami minden háziasszony vagy otthoni szakács rémálma: a serpenyőbe rakott étel folyamatosan kiugrál a főzőlapra, később pedig a puffancsok egyszerűen lángra kapnak, lángba és füstbe borítva a svéd csatorna idilli reggelét.

Láttad már?

Elképesztő fotók a konyhából!

Hozzászólások (1)

Anzsalej

Ezt a n?t sem a f?zni tudása miatt tették oda! Az én konyhámba be se tehetné a lábát! Nem szoktam kommentálni de ezt az amat?r analfabétát nem tudtam szó nélkül hagyni!

Címlapról ajánljuk

További cikkek