Élő adásban gyulladt ki a konyha - VIDEO!

Megszoktuk már, hogy egy reggeli főzőműsorban minden klappol: a műsorvezetők az ételekről és a főzés folyamatáról beszélnek, az étel pedig parancsra fő vagy sül a maga helyén.

Persze laikusként is tudjuk jól, hogy főzés közben bármikor akadhatnak bakik, amik kikerülhetetlenek: nincsenek ezzel másként a reggeli tévéműsorokban sürgő-forgó, valamilyen gasztro-újdonságot prezentáló műsorvezetők sem.

A lenti videó ad erről tanúbizonyságot, ami a svéd TV4 élő adásában történt meg a reggeli program műsorvezető párosával, akik a március 5-én, a National Cheese Doodle Day-en örömködve próbálták a cheese doodle-t (vagyis a sajtos puffancsot) maguk kisütni. A felvételen pedig megtörténik az, ami minden háziasszony vagy otthoni szakács rémálma: a serpenyőbe rakott étel folyamatosan kiugrál a főzőlapra, később pedig a puffancsok egyszerűen lángra kapnak, lángba és füstbe borítva a svéd csatorna idilli reggelét.

Láttad már?

Elképesztő fotók a konyhából!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Inkább az ára számít egy terméknek, mint a minősége

Az Auchan szakértői szerint manapság egyre inkább az ár számít, amikor édességet vásárolunk az ünnepekre. A fogyasztói kosárba jellemzően kevesebb termék kerül a tavalyi évekhez képest, és az előre elkészített csomagok és díszkosarak helyett is a vásárlók inkább maguk állítják össze az édességcsomagokat. Egyre népszerűbbek a sajátmárkás és a kimért termékek.

Nosalty

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.