Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Elképesztő, mit művel ez az 1 éves kisfiú a konyhában, pedig még járni is alig tud

Kobe még csak egy éves, amit viszont a konyhában művel, arra nem lehet sok más dolgot mondani, mint hogy zseniális, eszméletlenül cuki és nagyon szórakoztató!

Járni talán még nem is tud, egy évesen viszont már tökéletes banánkenyeret süt Kobe, az egy éves szakácsfiúcska. A séfsapkás, kis kötényes fiúnak Instagramon már több, mint 790 ezer követője van, videóitól pedig szó szerint elolvadnak az internetezők. Kobe kitörő boldogsággal és lelkesedéssel dob össze (szülei segítségével persze) egy banánkenyeret, gyúr pizzatésztát vagy éppen készít el egy igazi olaszos paradicsomos fogást.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KOBE EATS (@kobe_yn) által megosztott bejegyzés,

Aki pedig egy kicsit más szemszögből nézi a videókat, arra is rájön, hogy az egy éves kisfiú nem csak aranyos, de nagyon ügyes is. Szépen gyúrja a tésztát, keveri meg a serpenyőben piruló húst, és önti össze az alapanyagokat. Egy ilyen korú gyermek még nem feltétlenül tesz ilyen már-már kecsesnek mondható, egész mozdulatokat, Kobe motorikus képességei korához képest egészen fejlettnek mondhatóak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KOBE EATS (@kobe_yn) által megosztott bejegyzés,

Persze ezek a videók nagy odafigyeléssel készülnek, a szülők, leginkább a kisfiú anyukája mindig segíti és figyeli Kobe-t, nehogy az véletlenül leöntse vagy megégesse magát főzés közben, esetleg egy kicsivel több borsot szórjon az ételbe annál, mint amennyi kell bele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KOBE EATS (@kobe_yn) által megosztott bejegyzés,

Reméljük, a kisfiú főzés iránti szeretete a jövőben sem fog alább hagyni, és egyszer még sokat hallunk a profi séfről, aki már egy évesen teljes menüket tudott elkészíteni. 

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!